SIMBOLIČKO MJESTO / On želi biti Milan Bandić i novi predsjednik : 'U ovom vrtu je uhićen, a ja tu počinjem skupljati potpise'

Image
Foto: Facebook

Vrtovi na Savici predstavljaju simboličko mjesto unutarnje borbe Milana Bandića sa samim sobom, istaknuo je Juričan

20.11.2019.
12:02
Facebook
VOYO logo

Gospodin koji želi biti Milan Bandić, filmski redatelj Dario Juričan, najavio je da će u prikupljanje potpisa za predsjedničku kandidaturu krenuti u petak 22. studenoga kod vrtova na zagrebačkoj Savici gdje je, kako je podsjetio, bio "uhićen Milan Bandić 2014."

"Državno izborno povjerenstvo objavljuje listu za sakupljanje potpisa u ponoć sa četvrtka na petak, a minutu nakon toga krećem sa sakupljanjem potpisa", objavio je Juričan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istaknuo je da je "lokacija uhićenja Milana Bandića odabrana kao simboličko mjesto u kojem se susreće suvremena dilema hrvatske građanske jedinke - Milan Bandić tereti se za teška kaznena djela i na sudu niječe optužbe, dok ga Dario Juričan u svojoj predsjedničkoj kampanji poziva da pređe na svijetlu stranu korupcije".

Naglasioje i da "vrtovi na Savici predstavljaju simboličko mjesto unutarnje borbe Milana Bandića sa samim sobom".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Juričan je u izbornu kampanju za predsjednika Republike Hrvatske krenuo kao Milan Bandić, no sredinom listopada, Središnji gradski ured i Ministarstvo uprave su poništili ranije izdano odobrenje za promjenu imena u Milan Bandić.

Juričan se u svom programu zalaže za uvođenje centralnog Ministarstva korupcije sa sjedištem na Pantovčaku, ustavnu zaštitu korupcije te proglašavanje cijele Hrvatske Isključivim koruptivnim pojasom (ISKOP), a sve uz poruku: "Ja sam običan čovjek koji će se boriti za malog korumpiranog čovjeka. Želim korumpirati Hrvatsku i želim da to bude zajednička platforma svih Hrvata".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo