snimljen prema mega-popularnoj franšizi video igara / Održana svečana premijera animiranog super hita Angry birds Film!

Image
Foto: PR fotografije

Rene Bitorajac, Tarik Filipović, Luka Bulić, Boris Miholjević, Lana Zrnić, Jelena Perčin, Damir Hoyka i Uršula Tolj prvi u Hrvatskoj saznali zašto su ptice toliko bijesne!

9.5.2016.
12:31
PR fotografije
VOYO logo

Ovoga vikenda u prepune tri dvorane kina Cineplexx City Center one East u Zagrebu održana je svečana premijera najiščekivanijeg animiranog filma u posljednjih nekoliko godina: ANGRY BIRDS FILM! Rene Bitorajac, Tarik Filipović, Luka Bulić i Boris Miholjević, između ostalih, posudili su glasove animiranim junacima ovog nadolazećeg super-hita i među prvima u Hrvatskoj saznali zašto su ptice toliko bijesne, a na crvenom tepihu pridružili su im se Lana Zrnić, Jelena Perčin, Damir Hoyka, Uršula Tolj i mnogi drugi. Kino Cineplexx na taj se način još jednom dokazalo kao savršenim domaćinom kada su premijere animiranih filmova u pitanju, a prema prvim reakcijama nakon filma sigurno je da nas u kinima od ovoga četvrtka, 12. svibnja očekuje novi animirani box-office hit!

Image
Foto: PR fotografije

ANGRY BIRDS FILM snimljen je prema mega-popularnoj franšizi video igara nastaloj u prosincu 2009. godine koja je od tada doživjela pravu eksploziju i proširila se s mobilnih uređaja na igraće konzole i osobna računala. Do kraja prošle godine zabilježeno je preko tri milijarde preuzimanja igrice na svim platformama što ju čini apsolutnim rekorderom u broju „downloada“ neke besplatne igre u povijesti. Sama igra nazvana je najvećim uspjehom svih vremena kada su u pitanju mobilne aplikacije pa nije niti čudo da se posljednjih mjeseci u svijetu animirane filmske industrije priča samo o jednom filmu koji od ovoga četvrtka, 12.5., započinje svoj kino život kako u svijetu, tako i kod nas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PR fotografije

U domaća će kina ANGRY BIRDS FILM krenuti s kino distribucijom u obje verzije – sinkroniziranoj i originalnoj. Uz već navedene Bitorajca, Filipovića, Bulića i Miholjevića najjačoj glumačkoj postavi koja je ikada sinkronizirala film pridružili su se Goran Navojec, Renata Sabljak, Robert Ugrina, Rambo Amadeus, Mirela Brekalo Popović, Mia Krajcar, Ana Vučak i Tena Tadić, a kao posebni gosti u svojim prvim ulogama pojavljuju se Armin Filipović i Grgur Navojec – sinovi naših glumačkih legendi Tarika Filipovića i Gorana Navojca.

Animirani super-hit ANGRY BIRDS FILM u domaća kina stiže ovoga četvrtka, 12.5.!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Bellator Dublin
Gledaj uživo 22.lipnja od 20 sati
VOYO logo