Svjetski dan zaštite životinja /

Oči u oči s kraljem životinja: Naša Ružica hranila lava, pogledajte kako je to izgledalo!

U hranjenju je najbitnije biti opušten jer životinja osjeti nervozu

4.10.2019.
19:49
VOYO logo

Bilo bi lijepo da vas ova priča potakne da ih udomite, i ne samo njih, jer danas je Dan zaštite životinja. Ujedno i Svjetski dan timaritelja, u zoološkim vrtovima - najboljih prijatelja životinja. U Zagrebačkom ih radi 40-ak.

Nije čudo što ga timaritelj zove šefom i gazdom. Jer on je ipak lav - kralj životinja. "

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mirka lavovi i lavice prepoznaju među stotinu ljudi. Svako jutro ovako se pozdravljaju. On je jedan od rijetkih koji se usudi, ali i koji ima tu dozvolu, da mu kraljevi džungle jedu iz ruke.

U hranjenu lavova okušala se i naša novinarka Ružica Đukić, a za to je dobila savjet da mora biti jako opuštena jer ako je čovjek napet, napeta je i životinja. Ipak, malo je teško ne biti napet u blizini veličanstvenog lava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ZOO vrt traži i one članove timariteljskog tima

"Ovo je posao", kažu timaritelji, "na koji s osmijehom dođeš i takav se vraćaš kući". A tek ako radite s lemurima... Znate što znači "uporan kao lemur" - to bi trebala biti nova izreka. 

"Ja sam 19 godina u ovom poslu. Za mene je ovo prelijep i predobar posao. Poželjela bih svakom da radi ovako dobar posao" govori za RTL Danas voditeljica timaritelja Ines Bliznac.

Ako vam se ovaj posao svidio, dobra je vijest da Zoološki vrt traži članove timariteljskog tima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo