'nemreš bilivit' /

Jučer svečano otvorena, danas već zatvorena: nova fontana na Britancu na remontu jer šprica po ljudima koji čekaju autobus

Image
Foto: Facebook

'Ne samo da je na neprimjerenom mjestu, već je i nefunkcionalna', napisao je Zagrepčanin na FB stranici Milana Bandića

21.3.2017.
18:07
Facebook
VOYO logo

Većina Zagrepčana dobro zna za informaciju kako je jučer svečano otvorena fontana na Britanskom trgu te kako je taj događaj 'zasjenio' incident. Jedan se mladić pomokrio u nju netom prije otvaranja, a na internet platformama postao urbani heroj.

Mislili ste da ponavljamo priču? Ne, to nije sve, evo novih informacija. Jedan Zagrepčanin ima novu informaciju o 'kontroverznoj fontani' koju su radnici i prije otvorenja već jednom raskapali jer je bila preširoka i autobusi ZET-a nisu se oko nje mogli okretati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o ovoj temi pročitajte ovdje:

"I tako, nova fontana je svečano otvorena, ali je istog trena i zatvorena, te je na remontu jer šprica uokolo, po cesti, ali i ljudima koji čekaju autobus za Pantovčak. Ne samo da je na neprimjerenom mjestu, već je i nefunkcionalna", napisao je Zagrepčanin na FB stranici Milana Bandića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od sugrađana je na fotku napisao posprdni komentar: "Ljudi pa Bandić ima najbolju namjeru...dobili ste novu fontanu i besplatno osvježenje dok čekate autobus! Samo će cijena komunalija biti malo više, ali drugo je sve super!".

Image
Foto: Facebook
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo