beskrajno pozitivna / Ni bolesna nije prekidala studij, ali sad joj treba naša pomoć: Antonija (24) se bori s 15 tumora

Image
Foto: Thinkstock

Da bi se znalo je li moguće djevojci vratiti sluh te spasiti vid, potrebno je učiniti dodatne pretrage koje stoje oko 30.000 kuna

3.12.2018.
9:44
Thinkstock
VOYO logo

"Moji podstanari su trenutno dobro i miruju, na čemu sam im jako zahvalna", kaže Antonija Kraljić (24) iz Nove Gradiške, pozitivna djevojka koja se bori s petnaestak tumora, piše 24sata.

Unatoč bolesti, nije odustala od studija pa je tako diplomirala na Veleučilištu u Požegi i tako stekla zvanje prvostupnice javne uprave. Studij je jedino nakratko prekinula poslije operacije 2016. godine nakon koje je ostala bez sluha. Od onda život joj više nije isti - postala je ovisna o drugima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obitelji nije nimalo lako. Naime, nitko nije zaposlen, žive od Antonijije invalidnine od 1.500 kuna i onoga što povremeno zarade. Antonija je ponosna na svoje snjegoviće od riže koje izrađuje. A zahvaljujući dobrotvoru iz Slavonskog Broda koji živi u Njemačkoj, Antonija bi mogla doznati postoji li mogućnost da joj se vrati sluh i spasi vid.

Za to bi morala otići u u Kliniku za neurokirurgiju Sveučilišta u Tübingenu, koja je svjetski poznata, gdje bi je pregledao i napravio dubinski CT tim pod vodstvom prof. dr. med. Martina Schuhmanna. Da bi se znalo je li moguće djevojci vratiti sluh te spasiti vid, potrebno je učiniti dodatne pretrage koje stoje oko 30.000 kuna. Brođanin je odlučan - doći će po Antoniju i njenu majku u Hrvatsku, odvesti ih u Njemačku i o svome ih trošku smjestiti dok budu trajale pretrage i vratiti ponovno u Hrvatsku, javlja 24sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi koji bi željeli pomoći ovoj hrabroj djevojci mogu to učiniti uplatom na žiro račun:

Antonija Kraljić, HR1023600003114435547 ili devizni račun HR8023600003243501808 Zagrebačka banka, SWIFT/BIC: ZABAHR2X.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo