promijene na političkoj sceni /

Nezavisni Renato Petek odustao od kandidature za gradonačelnika: Bit će zamjenik SDP-ovca Klisovića

Image
Foto: PIXSELL

"Smrću Milana Bandića ponešto se promijenilo na političkoj sceni tako da je došlo do dogovora između mene i mog tima i SDP-a"

17.3.2021.
11:40
PIXSELL
VOYO logo

Nezavisni kandidat za gradonačelnika Zagreba Renato Petek izjavio je u srijedu da je odustao od kandidature te se pridružuje timu SDP-ovog kandidata Joška Klisovića i bit će kandidat za njegovog zamjenika. 

Image
borba za zagreb /

Klisović nije ostao dužan premijeru: 'Bizarno je da je kandidirao čovjeka koji je digao ruku za promašene proračune'

Image
borba za zagreb /

Klisović nije ostao dužan premijeru: 'Bizarno je da je kandidirao čovjeka koji je digao ruku za promašene proračune'

'Vjerujem da ćemo za nekoliko dana predstaviti cijeli tim'

"Smrću Milana Bandića ponešto se promijenilo na političkoj sceni tako da je došlo do dogovora između mene kao nezavisnog kandidata (za gradonačelnika Zagreba), mog tima i SDP-a. Priključujem se timu gospodina Klisovića i vjerujem da ćemo za nekoliko dana predstaviti cijeli tim", izjavio je nezavisni gradski zastupnik Petek novinarima na Zagrebačkom velesajmu gdje se održava sjednica Gradske skupštine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To će, uvjeren je Petek, biti tim za pobjedu u gradu Zagrebu. "Pobjedu građana koji žele transparentan grad, koji žele grad koji rješava njihove probleme i mi ćemo biti upravo takva uprava koja će jasno komunicirati sve što ćemo raditi i vjerujem da ćemo uspješno to i ostvariti. To će biti najbolji tim koji će biti prisutan na ovim izborima", poručio je. 

Priključenje Peteka timu SDP-ovog kandidata za zagrebačkog gradonačelnika Joška Klisovića komentirao je i potpredsjednik zagrebačke Gradske skupštine SDP-ov Matej Mišić. Drago mu je, kaže, da su uspjeli postići taj sporazum te da će to dodatno povećati šanse njihovog kandidata Joška Klisovića na predstojećim lokalnim izborima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi smo s kolegom Petekom surađivali jako dobro tijekom ovoga mandata, na početku bio je i član našega kluba, izabran je s naše liste. Jučer je naš kandidat za gradonačelnika objavio javno da će kolega Petek biti na našoj listi kandidat za zamjenika gradonačelnika. On je sigurno bio jedan od aktivnijih zastupnika u Gradskoj skupštini i drago mi je da smo uspjeli postići sporazum", poručio je Mišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo