VOZAČI, OPREZ! /

Kaos na A1 zbog nesreće, kolona duga 18 kilometara. Vozi se jednom prometnom trakom

Image
Foto: HAK

Kolnici su mjestimice mokri i skliski, a zbog lokalnih i povremenih pljuskova moguće je zadržavanje veće količine vode na cesti

19.8.2024.
15:15
HAK
VOYO logo

A1 Zagreb - Ploče - Karamatići

Zbog prometne nesreće na A1 kod Vukove Gorice u smjeru Dubrovnika promet se odvija jednom prometnom trakom uz ograničenje brzine na 60 km/h. Ulazni krak na Vukovovoj Gorici prema Dubrovniku je zatvoren, a kolona vozila je duga oko 18 km.

Na čvoru Split, kolone su duge oko 1 km u oba smjera. Usporeni promet s povremenim zastojima bilježi se između čvora Jastrebarsko i čvora Bosiljevo 2 u smjeru Dubrovnika, a u smjeru Zagreba vozi se usporeno u koloni između čvora Bosiljevo 2 i čvora Bosiljevo 1 te između čvora Zadar istok i tunela Čelinka. Pred naplatnom postajom Lučko u smjeru Zagreba kolona je 2 km, a pred naplatom Demerje kolona je duga oko 1 km.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A3 Bregana - Lipovac

Promet je pojačan između čvora Zagreb istok i čvora Zagreb zapad u smjeru Bregane, uz moguće povremeno usporavanje i vožnju u koloni.

A7 Rupa - Križišće

Zbog kvara vozila između tunela Sveti Kuzam i čvora Sveti Kuzam u smjeru Križišća, promet se vodi jednom prometnom trakom uz ograničenje brzine. Također, pojačan je promet između GP-a Rupa i čvora Orehovica u smjeru Rupe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
OLUJNI ARMAGEDON /

Noćni kaos u Splitu: Srušena stabla, opći potop, vatrogasci cijelu noć na terenu

Image
OLUJNI ARMAGEDON /

Noćni kaos u Splitu: Srušena stabla, opći potop, vatrogasci cijelu noć na terenu

Krčki most

Kolona vozila u smjeru kopna proteže se od Malinske, a u smjeru otoka kolona je duga 4 km.

DC8 Jadranska magistrala

Promet se odvija usporeno na prilazima Crikvenici, Novom Vinodolskom, Šibeniku, Splitu, Trogiru, Omišu, Makarskoj i Dubrovniku.

Kolnici

Kolnici su mjestimice mokri i skliski, a zbog lokalnih i povremenih pljuskova moguće je zadržavanje veće količine vode na cesti.

POGLEDAJTE VIDEO: Kaos na cestama, zatvoreni tuneli, kilometarske kolone: 'Dajte ljudi, uvedite vinjete!'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo