kvaliteta i udobnost / Naslonjači, stolovi i stolci koji spajaju tradicionalno i moderno: Bonami nudi sve to

Image
Foto: Prostock-studio / Shutterstock.com

Vodite li računa o harmoniji u svome domu, odaberite stolce za blagovaonicu, naslonjače za dnevni boravak ili uredski stolac koji odgovara vašim potrebama i dizajnu doma

11.1.2022.
11:54
Prostock-studio / Shutterstock.com
VOYO logo

Možete izabrati klasične modele ili se odlučiti na nove dizajnerske komade koji također nude bezvremenost u različitim, ali ujednačenim linijama.

Naslonjači u kojima ćete zaboraviti na vrijeme

Pokušavate li povremeno uživati u miru i tišini, a ne znate gdje biste sjeli i udobno se smjestili? Želite li se povući u svoj kutak, posegnuti za knjigom uz šalicu kave ili čaja? Ništa od toga nije moguće bez ugodnog naslonjača odnosno fotelje u kojoj ćete se opustiti i zaboraviti na vrijeme. Usporedite cijene, kvalitetu i dizajn na portalu Bonami.hr, pogledajte od kakvih su materijala izrađene različite fotelje te dimenziju koja vam je potrebna. Pri odluci treba obratiti pozornost na funkcionalnost, visinu naslona i potporu za ruke. Pritom ne trebate odustati od svojih želja i sklonosti, jer pronaći ćete ono što odgovara upravo vama, a dobar osjećaj kada utonete u svoj novi stolac zajamčeno će vam donijeti zadovoljstvo. Možete odabrati i stolice za ljuljanje pa uživati u starinskim modelima od drveta ili onima koji potječu iz najmodernijih linija, uživati smješteni na tapeciranima ili kožnim ljuljačkama te se odmarati cijeli dan ostavljajući brige po strani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za što kvalitetnije sjedenje za kuhinjskim stolom najbolje je imati kvalitetne i udobne stolice za blagovanje. Samo tako će jelo i piće biti još ukusnije, a boravak za stolom još ugodniji nego inače.

Ponuda blagovaonskih stolaca, kao i udobnih uredskih stolaca iznimno je raznolika. S obzirom na to koliko vremena danas provodimo za radnim stolom odabir prave uredske stolice ključan je za pravilno sjedenje. Dostupne su različite vrste – na mnogima od njih moguće je prilagoditi visinu, a opremljene su naslonima za ruke ili kotačima koji omogućuju mobilnost. Možete birati između stolaca u raznim bojama, izrađenih od raznih materijala, od drveta i plastike do prave kože.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radni i pisaći stolovi za svaki stil

Ne propustite zanimljivu ponudu radnih i pisaćih stolova i ostalih dodataka koji omogućuju profesionalan radni prostor ili prostor za učenje. Možete birati između klasičnih uredskih stolova ili radnih stolova za prijenosno računalo koji štede dodatni prostor. Možete pronaći radne stolove standardnih pravokutnih oblika, zidne stolove, zidne radne ploče, a pri odluci nemojte zaboraviti na njihovu funkcionalnost. Provjerite broj ladica koji osiguravaju urednost na radnom mjestu. Neki stolovi opremljeni su policom na izvlačenje koja je nezamjenjiva pri radu s računalom, drugi imaju kotačiće koji osiguravaju mobilnost i lako kretanje u prostoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo