tko širi dezinformacije? / Nakon objave navodne susjede, oglasio se Škoro: 'Razveselite me i javite mi kako sam na Hitnoj'

Image
Foto: Josip Regovic/PIXSELL

"U strahu su velike oči i mala pamet", poručio je Miroslav Škoro onima koji šire informacije da nije dobro

13.11.2019.
8:54
Josip Regovic/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednički kandidat Miroslav Škoro poslao je poruku svima koji su se zabrinuli za njegovo zdravlje slijedom, kako je rekao, informacije da je završio na Hitnoj. 

"Moram se javiti jer je navodno iz Petrinje večeras krenula nekakva priča da je navodno moja susjeda iz Osijeka javila da sam ja navodno završio večeras na Hitnoj zbog zdravstvenih tegoba. Istina je sasvim drugačija – imao sam večeras jedan krasan skup sa svojim volonterima i simpatizerima iz Zagreba. I na žalost mnogih – dobro sam, i zdrav sam! Živ sam. Nevjerojatno je koliko ljudi mogu nisko pasti u strahu da će se nešto dogoditi njihovim pozicijama i u strahu da ćemo vratiti ovu našu lijepu domovinu hrvatskom narodu i to sad ili nikada. Živ sam, zdrav sam dobro sam, a vi koji širite dezinformacije razveselite me i javite mi kako sam na Hitnoj", poručio je Škoro u svojoj video objavi od ponedjeljka navečer.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo