'NEMA ODSTUPANJA' / Nakon rezultata analize, oglasili se iz Coca-Cole: Poslujemo prema najvišim standardima, ali razumijemo uznemirenost

Image
Foto: Shutterstock

'Otkako smo prvi put upoznati sa situacijom, u cilju osiguranja javnog zdravlja, naš ključni prioritet bilo je pružanje podrške nadležnim tijelima, svjesni kako je potrebno određeno vrijeme do završetka službenih analiza, poručuju

9.11.2023.
13:48
Shutterstock
VOYO logo

Državni inspektorat objavio je rezultate analize boca Coca-Cole izuzetih iz automata na zagrebačkom fakultetu iz kojeg je navodno mladić koji je zaprimljen u bolnicu kupio bočicu gaziranog pića. Analiza je pokazala da su bočice zdravstveno ispravne, a sada se priopćenjem oglasila Coca-Cola. Prenosimo ga u cijelosti:

"Nakon provedene analize Coca-Cole Original Taste (0.5 L i 2L) u plastičnoj ambalaži, Državni inspektorat Republike Hrvatske je službeno potvrdio kako su navedeni proizvodi sigurni za konzumaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poslujemo prema najvišim standardima kvalitete i zdravstvene ispravnosti, a ove neovisne analize potvrđuju i rezultate naše interne istrage koja je pokazala kako nema nikakvih neusklađenosti ili odstupanja od najviših standarda u proizvodnji bilo kojeg od naših proizvoda.

U vezi s jednom bočicom Römerquelle Emotion Blueberry Pomegranate 330ml povezanom sa slučajem, kriminalistička analiza je u tijeku. Bočice iz navedene serije se privremeno povlače s tržišta u interesu javnog zdravlja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
NOVE INFORMACIJE /

Gotova analiza Coca-Cole iz automata na zagrebačkom fakultetu! Inspektorat: Zdravstveno je ispravna

Image
NOVE INFORMACIJE /

Gotova analiza Coca-Cole iz automata na zagrebačkom fakultetu! Inspektorat: Zdravstveno je ispravna

Otkako smo prvi put upoznati sa situacijom, u cilju osiguranja javnog zdravlja, naš ključni prioritet bilo je pružanje podrške nadležnim tijelima, svjesni kako je potrebno određeno vrijeme do završetka službenih analiza.

U potpunosti razumijemo uznemirenost koju su izazvali nagađanja i netočne informacije u javnosti posljednjih dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastavit ćemo predano osiguravati najvišu razinu zdravstvene ispravnosti i sigurnosti svih naših proizvoda", poručili su iz Coca-Cole.

POGLEDAJTE VIDEO: Gazirana afera trese Hrvatsku. Građani bijesni na državu i proizvođače. Kako zaustaviti paniku?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo