tko će pobijediti? /

Nakon fizičkih obračuna, krenulo šamaranje propisima: razgovarali smo sa sudionicima taksi rata u Splitu!

Image
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Taksi rat se jedva nekako smirio, od fizičkih obračuna sad se ipak prešlo na šamaranje zakonima i propisima. Ali problem se ovaj put nije zakuhao u Zagrebu, nego u Splitu gdje je prije tri tjedna trebao početi raditi i Cammeo

6.12.2016.
22:40
Miranda Cikotic/PIXSELL
VOYO logo

Taksi rat se jedva nekako smirio, od fizičkih obračuna sad se ipak prešlo na šamaranje zakonima i propisima. Ali problem se ovaj put nije zakuhao u Zagrebu, nego u Splitu gdje je prije tri tjedna trebao početi raditi i taksi Cammeo.

Tad je postojeća gradska Taksi služba blokirala njihov izlazak na ulice, ponovo su se uzbudile strasti, ali Cammeo je počeo voziti sve dok se nije oglasio ministar OlegButković i rekao i da Cammeo u Splitu i Uber u cijeloj Hrvatskoj posluju nezakonito te je najavio da će im inspekcija početi oduzimati vozila i propisvati kazne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I nakon toga doista je Cammeo u Splitu pobrao oko milijun kuna kazne, a inspekcija je isključila pola flote iz prometa da bi jučer Cammeo priznao poraz i objavio kako se povlači iz Splita.

Zato su s nama u studiju RTL Direkta bili direktor Cammea Petar Dragić, a na video vezi u Splitu Lovre Čatipović, predsjednik splitskih taksi prijevoznika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razgovor pogledajte u prilogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo