analiza damire gregoret / Najveći dobitnici ovih izbora: otac četiri kćeri Marko Jelić, HDZ-ov Penava, Kalmetin nasljednik Dukić...

I o Bruni Esih, još dugo će se pričati. Pojavila se i pregazila HDZ-ova kandidata.

22.5.2017.
18:19
VOYO logo

Analizirali smo najveće dobitnike ovih izbora i za jednog od njih izdvojili nezavisnog Marka Jelića, oca četiri kćeri,  koji je do sada bio nepoznat, a sada je apsolutna senzacija!

Ugrozio je do sada nedodirljivu HDZ-ovu Josipa Rimac, koja se za dlaku se provukla u drugi krug. Jelića je biralo 49 posto Kninjana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trijumf na izborima ostvario je HDZ-ov Ivan Penava u Vukovaru. Ondje su izbori završeni, baš kao i u Zadru. Iako nov, politički nepoznat, nasljednik Božidara Kalmete - liječnik Branko Dukić ispunio je HDZ-ova očekivanja. O Bruni Esih, još dugo će se pričati. Pojavila se i pregazila HDZ-ova kandidata. 

Među dobitnicima je i najdugovječniji gradonačelnik, SDP-ov Vojko Obersnel koji i dalje uživa najveću potporu u Rijeci. 

Čelnik HSS-a Krešo Beljak kroz izbore u Samoboru je prošetao, a HNS-ova ostaje i Međimurska županija zahvaljujući nepobjedivom Matiji Posavcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada već spominjemo pozitivna iznenađenja izbora, tu je svakako i platforma Zagreb je naš. Ulaze u zagrebačku skupštinu s četiri vijećnika.

Više pogledajte u prilogu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo