BRAVO / Najveće iznenađenje Superstara? Lora Simikić oduševila žiri: 'Tata mi često daje savjete i drži predavanja'

Image
Foto: RTL

Lora je, naime, kći Zorana Simikića, poznatog hrvatskog akrobata koji je i sam bio aktivan u svijetu glazbe kao član prvog hrvatskog boy banda 'Sunset Crew'

8.10.2023.
18:10
RTL
VOYO logo

Talentirana djevojka Lora Simikić na "Superstar" se prijavila jer živi glazbu i pjeva otkako zna na sebe, a nikada nije bila ni na kakvom natjecanju.
"Željela sam probiti led i izaći iz svoje zone komfora, pokazati što mogu, zabaviti se, upoznati nove ljude s istim interesima i steći iskustvo koje će mi biti više nego korisno u budućnosti s obzirom na to da bih htjela postati glumica i izvođačica i živjeti od toga jednog dana kada završim školu", otkriva Lora.

Na satove pjevanja krenula je tijekom osnove škole, a veliku podršku našla je i u svojim roditeljima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lora je, naime, kći Zorana Simikića, poznatog hrvatskog akrobata koji je i sam bio aktivan u svijetu glazbe kao član prvog hrvatskog boy banda "Sunset Crew".

"Jedna stvar koju moj tata konstantno ponavlja i svojim učenicima, a i meni je ponovio bezbroj puta je da je talent samo 10 posto, a sve ostalo je samo rad i upornost. Tata mi često daje savjete i drži predavanja, ali uvijek tvrdi da je najvažnije da radim, budem uporna, trudim se u školi jer smatra da je obrazovanje najvažnije, da budem ponizna i da uvijek želim znati i moći više. Napredujemo dok smo živi i mislim da nema granica ako smo uporni i to dovoljno želimo", priča 17-godišnja djevojka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stvarno je prošlo odlično. Poslušala sam i tatin savjet i sebe, zabavila sam se. Mislim da je to najvažnije. Kada sam ušla na audiciju, vidjela sam da je ugodna atmosfera tako da mi je bilo super. Nisam imala tremu baš u tom trenutku, a mislila sam da će mi tada biti najgore", rekla je i dodala:

"Glazba je moj cijeli život zato što sam oduvijek okružena glazbom i mislim da ne bih mogla bez glazbe".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijeli nastup talentirane Lore pogledajte na platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo