lakše ozljede /

Na zebri u Čakovcu stradalo dijete, građani se žale na slabu rasvjetu

Image
Foto: Thinkstockphotos.com

U redakciju eMedjimurja javio se čitatelj s pitanjem: Zašto niste objavili informaciju o prometnoj nesreći koja se u nedjelju između 16 i 17 sati dogodila u Čakovcu u kojoj je stradao vozač bicikla?

22.11.2016.
14:31
Thinkstockphotos.com
VOYO logo

Isto tako požalio se na lošu, gotovu nikakvu rasvjetu na raskršću u Ulici Globetka. Kaže da 'solarna rasvjeta' gotovo nikada ne svijetli i u strahu su za svoju djecu.

Nakon što je eMedjimurje o ovom problemu upozorio nadležne u Gradu Čakovcu, doznali su da ovo raskršće jednim dijelom spada pod Hrvatske ceste, a jednim pod Grad Čakovec. Za dva tjedna trebala bi krenuti reksontrukcija raskršća na način da će Hrvatske ceste postaviti javnu rasvjetu i semaforizaciju, dok će grad Čakovec osigurati dovod kabla i priključak za struju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na temelju upita u PU međimurskoj doznali su da je te nedjelje u nesreći stradalo dijete na biciklu.

- Oko 16 sati i 40 minuta u Čakovcu, na raskršću ulica Globetka i Vukovarska, dijete na biciklu, upravljajući tehnički neispravnim biciklom (bez ugrađenih svijetala), bez reflektirajućeg prsluka ili odjeće, bez kacige na glavi i bez pratnje osobe koja je navršila 16 godina, prelazilo je pješački prijelaz vozeći se, iako to nije smjelo već se moralo zaustaviti i proći pješice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više pročitajte na portalu emedjimurje.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo