suđenje /

Na sudu pale teške riječi između dvojice HDZ-ovaca: 'Kukat ćeš, Andrija. Imat ćeš šta pročitat. Ja samo čekam da dobijem priliku da mogu govoriti'

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Kujundžić je tužio Andriju Hebranga zbog navoda da je ratne 1991. i 1992. proveo u Njemačkoj, a ne na bojišnici

14.12.2017.
8:03
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Jučer je na zagrebačkom Općinskom kaznenome sudu održana prva rasprava u postupku u kojemu aktualni ministar zdravstva Milan Kujudžić tuži Andriju Hebranga zbog navoda da je ratne 1991. i 1992. proveo u Njemačkoj, a ne na bojišnici, piše Slobodna Dalmacija.

Na sudu su na kraju pale i teške riječi te je Hebrang poručio Andriji: "Andrija, kukat ćeš, Andrija. Imat ćeš šta pročitat. Ja samo čekam da dobijem priliku da mogu govoriti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A povod ove tužbe je Hebrangova izjava: "Otišao je u Njemačku, dolazio na nekoliko dana obraniti doktorat i vraćao se u Njemačku. Čak je jednom bio u Lipiku na sat vremena kad je oslobođen, to je sve što je 'primirisao' bojišnice, ali to sam doznao prekasno".

Kujundžić je jučer kao dokaz da je oklevetan predložio čitanje podataka o svom ratnom putu iz registra branitelja, zatim dokumentacije o svom radu u bolnicama Sv. Duh i Novoj Bolnici te rješenje o rasporedu, piše Slobodna Dalmacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo