rasprava u listopadu /

Na suđenju Zdravku Mamiću i ostalima pročitana dokumentacija iz Uskokove optužnice

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Suđenje bivšem čelniku NK Dinama Zdravku Mamiću i još trojici okrivljenika u utorak je na osječkom Županijskom sudu nastavljeno čitanjem dokumentacije, koja je sastavni dio Uskokove optužnice.

12.9.2017.
15:11
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Suđenje bivšem čelniku NK Dinama Zdravku Mamiću i još trojici okrivljenika u utorak je na osječkom Županijskom sudu nastavljeno čitanjem dokumentacije, koja je sastavni dio Uskokove optužnice, a glavna rasprava će se nastaviti u listopadu.

Od četvorice okrivljenika na sudu se pojavio samo prvoptuženi Milan Pernar, a ostale su zastupali njihovi odvjetnici, uključujući i Zdravka Mamića koji je, odlukom sudskog vijeća, zbog višekratnog remećenja reda na glavnoj raspravi, udaljen iz sudnice do okončanja dokaznog postupka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glavna rasprava nastavit će se 6. i 10. listopada kada će, na prijedlog Uskoka, biti pozvano šest novih svjedoka, članova obitelji okrivljenika Zdravka i Zorana Mamića te Milana Pernara, nakon čega se očekuju nalazi vještaka te dokazni prijedlozi obrane.

Zdravku Mamiću, njegovom bratu Zoranu, bivšem direktoru "Dinama" Damiru Vrbanoviću te porezniku Milanu Pernaru u Osijeku se sudi zbog optužbi da su NK "Dinamo", izvlačenjem novca, oštetili za nešto manje od 116 milijuna kuna, a državni proračun za barem 12,2 milijuna kuna neobračunatog i neplaćenog poreza i prireza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo