'osoba s moralom' / Na konferenciji ministar Marić o imenovanju svog brata za člana Uprave u HŽ: 'Odbijam bilo kakvu moralnu opterećenost'

Ministar državne imovine dr. Goran Marić na konferenciji za novinare u četvrtak u 13 sati očitovat će se o okolnostima imenovanja Svetimira Marića za člana Uprave u HŽ

2.3.2017.
13:29
VOYO logo

Ministar državne imovine dr. Goran Marić na konferenciji za novinare u četvrtak u 13 sati očitovat će se o okolnostima imenovanja Svetimira Marića za člana Uprave u HŽ Tehnički servisi željezničkih vozila d.o.o..

PROČITAJTE VIŠE:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> Butković ne vidi imenovanje Marića kao nešto sporno: 'A čujte, uvijek je netko nekome brat'

>> Brat ministra Marića podnio ostavku u upravi tvrtke HŽ-a

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> Kuščević o 'aferi Brat': 'O slučaju Svetimira Marića mora se očitovati Povjerenstvo za sukob interesa' 

“Osoba sam s punom materijalnom i moralnom odgovornošću te profesionalac s osobnim integritetom i uspješnim rukovodnim iskustvom. Stoga odbijam bilo kakvu moralnu opterećenost nastalu činom mog imenovanja, kako mene osobno tako i mog mlađeg brata Gorana i njegove dužnosti na mjestu Ministra u Vladi RH”, ističe Marić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Snimka prijenosa konferencije:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naglasio je da to radi prije svega zbog nastale atmosfere ometanja regularnog i nesmetanog obavljanja bratove iznimno zahtjevne dužnosti ministra državne imovine i načina na koji on želi voditi svoj resor.

Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo