podignuta optužnica / Šokantan slučaj: Muškarac okrutno silovao djevojku pred drugom osobom. Ostala je trudna i rodila

Image
Foto: Profimedia

'Uslijed tih nasilnih spolnih odnosa zadobivala je ozljede i krvarila te je ostala trudna i rodila dijete'

21.4.2023.
10:59
Profimedia
VOYO logo

Muškarac sa sjevera Hrvatske u više navrata silovao je djevojku na okrutan i ponižavajući način pri čemu je ona ostala trudna i rodila dijete. Sad je podignuta optužnica u kojoj se tereti da je počinio navedeno, prenosi Danica.hr.

Optužnica se bazira na iskazu žrtve koja je rekla kako je muškarac “primjenom sile, na osobito okrutan i ponižavajući način, protivno njezinoj volji te unatoč njezinim pokušajima da ga odgurne od sebe, u više navrata obavio spolne odnose s njom, čemu je bila nazočna još jedna osoba."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
PODIGNUTA OPTUŽNICA /

Monstrum iz Zagreba tijekom osam godina silovao maloljetnice, tjerao ih na prostituciju i prijetio im

Image
PODIGNUTA OPTUŽNICA /

Monstrum iz Zagreba tijekom osam godina silovao maloljetnice, tjerao ih na prostituciju i prijetio im

Tri svjedokinje potvrdile navode žrtve

“Uslijed tih nasilnih spolnih odnosa je zadobivala ozljede i krvarila te je ostala trudna i rodila zajedničko dijete“, navodi se u rješenju o potvrđivanju optužnice. Tri svjedokinje potvrdile su navode žrtve kojima se djevojka povjerila, njezini roditelji kao i svjedokinja koja je od svoje sestre saznala da je "žrtva pričala kako ju je okrivljenik zlostavljao, tukao i vrijeđao."

Navode žrtve potvrdile su tri svjedokinje kojima se djevojka povjerila, njezini roditelji, kao i svjedokinja koja je od svoje sestre saznala da je “žrtva pričala kako ju je okrivljenik zlostavljao, da ju je tukao i vrijeđao”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kazneno djelo silovanja

Postoji sumnja da je “počinio kazneno djelo silovanja u produljenom trajanju na štetu djevojke jer ju je u više navrata uporabom sile prisilio na spolni odnošaj i s njom izjednačenu spolnu radnju, s tim da je djelo počinjeno na osobito okrutan i ponižavajući način, a žrtva je ostala trudna."

Muškarcu prijete najmanje tri, a najviše deset godina zatvora. No, on je trenutačno nedostupan hrvatskom pravosuđu jer živi i radi u dalekoistočnoj zemlji, pa bi mu se moglo suditi u odsutnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo