Play ponuda

STRAVA U ISTRI / Muškarac na groblju silovao 15-godišnjakinju, zlostavljao je i vlastitu kćer. Napokon je iza rešetaka, evo koliku je kaznu dobio

Image

Osuđen je na jedinstvenu kaznu od četiri godine i šest mjeseci zatvora, a upućen je polovicom veljače ove godine na izdržavanje kazne

27.2.2023.
12:28
Play ponuda

Muškarac u dobi od 42 godine, koji je zbog silovanja 15-godišnjakinje 2017. godine i bludnih radnji tijekom 2008. i 2009. godine nad svojom tada četverogodišnjom, odnosno petogodišnjom kćeri pravomoćnom presudom Županijskog suda u Puli osuđen na jedinstvenu kaznu od četiri godine i šest mjeseci zatvora, upućen je polovicom veljače ove godine na izdržavanje kazne, piše Glas Istre.

Teško kazneno djelo silovanja muškarac je počinio nad 15-godišnjakinjom čiju je obitelj poznavao. Krivim je proglašen jer je jednog proljetnog dana 2017., između 19 i 21.30 sati na groblju u jednom mjestu u Istri, svjestan osjetljivosti životne dobi djevojke, te iskoristivši njezino povjerenje i očinsku ulogu koju je ona pronalazila u njemu, tada kao 37-godišnjak, unatoč njezinom protivljenju, izvršio s njom spolni odnos.

Zlostavljao i kćer

Zbog tog teškog kaznenog djela protiv spolne slobode silovatelj je kažnjen s četiri godine zatvora.

Na još godinu dana osuđen je zbog bludnih radnji nad svojom vlastitom kćeri. U sudskom postupku utvrđeno je da je u periodu unutar godinu dana - 2008. i 2009. - u kući u kojoj je živio u jednom mjestu u Istri tijekom dolazaka djevojčice na druženje s njim tražio od nje da mu pomaže u samozadovoljavanju.

Play ponuda
Play ponuda