MRAK TARITAŠ: / "Ako netko ima nešto reći o reformama, onda su to moji suradnici i ja"

Image
Foto: PIXSELL, Željko Mršić
16.12.2015.
13:14
PIXSELL, Željko Mršić
VOYO logo

Ministrica Mrak Taritaš u Rijeci je uručila gradonačelniku Vojku Obersnelu odluke o financiranju projektne dokumentacije za energetsku obnovu javnih zgrada, tj. 14 gradskih vrtića i škola.

Image
VRDOLJAK OPLEO PO MOSTU: /

'Oni su se za HDZ odlučili još prije izbora'

Image
VRDOLJAK OPLEO PO MOSTU: /

'Oni su se za HDZ odlučili još prije izbora'

Na zamolbu da komentira odluku Mosta nezavisnih lista da nastavi razgovore s HDZ-om, Mrak Taritaš je kazala da treba pitati Most zašto je tako odlučio. "Most je donio neka odluke i u tim odlukama očito ide dalje,“ dodala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na tvrdnje HNS-ovog ministra gospodarstva Ivana Vrdoljaka da je glasnogovornik Mosta Nikola Grmoja fokusiran baš na HNS, odgovorila je kako je teško govoriti koliko je tko fokusiran na HNS. No, dodala je, vrlo je interesantno da se u posljednje vrijeme stalno govori o reformama.

"Već vidimo rezultate"

"E, pa sad..ja bih imala nešto reći o reformama. Mi smo napravili jednu veliku reformu - legalizaciju, napravili smo reformu 'e-dozvole', napravili smo i reformu Informacijskog sustava prostornog uređenja (ISPU) i ako netko ima nešto reći o reformama, onda su to moji suradnici iz ministarstva i ja, jer reforme smo napravili i već vidimo rezultate", rekla je Mrak Taritaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
PETROV SE OBRATIO JAVNOSTI: /

Neka SDP odgovori na dva postavljena uvjeta

Na pitanje smatra li da su dogovori, što se tiče formiranja Vlade, gotovi, ministrica je odgovorila da smatra da će dogovora još biti.

"Tu će još biti dogovora, jučer sam slušala gospodina Petrova, a on je rekao - još dva tjedna. No, mislim da treba donijeti odluku, odlučiti se kojim smjerom ići dalje, jer ovo ne nosi dobrobit nikome. Ali, još jedanput, neka se riječ reforma ne koristi tamo gdje se ne treba koristiti", poručila je ministrica Anka Mrak Taritaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo