DUVNJAK ZADOVOLJAN / 'Motivira nas to što ljudi nemaju velika očekivanja - želimo pokazati da imamo pravu momčad!'

'U prvom smo poluvremenu bili u grču, promašili smo puno zicera, i to je bio glavni razlog što smo na poluvrijeme otišli s izjednačenim rezultatom. U drugom smo poluvremenu zaigrali čvršću obranu, malo smo što se kaže 'ušli u meso' i to se odmah vidjelo na rezultatu', kaže Duvnjak

15.1.2016.
18:36
VOYO logo

Domagoj Duvnjak večeras nije pokazao svoje pravo lice.

Jesi li zadovoljan izvedbom protiv Bjelorusije, može li bolje?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sigurno da može, ovo je prva utakmica. U prvom smo poluvremenu bili u grču, promašili smo puno zicera, i to je bio glavni razlog što smo na poluvrijeme otišli s izjednačenim rezultatom. U drugom smo poluvremenu zaigrali čvršću obranu, malo smo što se kaže 'ušli u meso' i to se odmah vidjelo na rezultatu. Posebno želim pohvaliti Ivana Stevanovića koji je briljirao na golu."

Uoči velikih natjecanja se često priča da puno ovisi o tome koliko će moći Domagoj Duvnjak. I uoči Poljske se pričalo da si načet, kakva je sada realna situacija?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Situacija je sada dobra, nisam danas imao nikakvih bolova, dobro se osjećam. Naravno da uvijek mogu bolje, i nadam se da će moja prava igra doći već za Norvešku."

Igrao si više napad nego obranu?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jesam, jer je Igor Karačić odigrao jednu sjajnu utakmicu i napad je s njime funkcionirao. Tako je to u ekipi, jednom će iskočiti jedan, jednom netko drugi. Mislim da jedino tako možemo doći do cilja."

Misliš li da će biti puno težih trenutaka na ovom prvenstvu, možda već i protiv Norveške?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno da hoće, Norveška je jedna jako ozbiljna reprezentacija. No bitno je ostati tim, bodriti jedni druge, to je jedini put naprijed."

Znaš li što je s Markom Kopljarom? Radi li se o njegovom koljenu?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Srećom, samo ga je ulovio grč, s koljenom mu je sve u redu."

Nakon dugo godina ispraćeni ste na veliko natjecanje bez velikih očekivanja. Predstavlja li vam to rasterećenje ili vas na neki način i ljuti?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ljuti nismo, to nas motivira, kao i sve ostalo. Želimo pokazati da imamo pravu reprezentaciju, ekipu jesmo pomladili, ima nas pet, šest iskusnijih koji smo tu da im pomognemo kao što su nama pomagale prijašnje generacije. No, svi znamo što je reprezentacija i nadam se da ćemo to pokazati na terenu."

Kako ti se čini ova 5-1 obrana?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije loše, ali mislim da mora bolje i mi ćemo težiti savršenstvu. Ja sam zadovoljan, pogotovo drugim poluvremenom, no nadam se da ćemo iz utakmice u utakmicu izgledati sve bolje."

FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo