'Vodili smo računa o sigurnosti' / MORH objavio fotografiju koju nije smio? Krstičević: 'Ništa nismo objavili nepotrebno'

Image
Foto: MORH/Vijesti.hr

'Što se tiče fotografije, razgovarao sam sa zapovjednikom, generalom Muellerom, no on mi nije ništa rekao o fotografiji'

25.7.2019.
20:09
MORH/Vijesti.hr
VOYO logo

Hrvatski ministar obrane Damir Krstičević izjavio je u četvrtak da je Hrvatska objavila samo ono što je bilo potrebno te da ništa nije objavljeno nepotrebno u slučaju ranjavanja dvojice hrvatskih vojnika i pogibije Josipa Briškog u Afganistanu.

Ministar je to izjavio odgovarajući na pitanje novinara o objavljivanju navodno neklasificirane fotografije iz Afganistana. "Što se tiče fotografije, razgovarao sam sa zapovjednikom, generalom Muellerom, no on mi nije ništa rekao o fotografiji", istaknuo je Krstičević i dodao kako ne zna otkud novinarima informacija o navodno spornoj fotografiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vodili smo računa o sigurnosti i informirali hrvatsku javnost o događaju", rekao je Krstičević i dodao kako je glavni zapovjednik NATO-a izrazio potporu Hrvatskoj i Hrvatskoj vojsci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo