U VUKOVARU /

Mladići odjeveni u crno razvili natpis kraj križa: 'Koljači su tabu tema, Hrvate se u zatvor za uzvike sprema'

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Predsjednik vukovarskog SDSS-a Srđan Kolar: Oko 11 sati došlo je do incidenta, jer je skupina izvikivala "Ubij Srbina", na što je policija reagirala

9.5.2021.
17:37
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

"Koljači i zločinci tabu su tema. Hrvate se u zatvor za uzvike sprema" - transparent s takvim natpisom razvilo je stotinjak mladića odjevenih u crno i to kraj križa u Vukovaru, piše portal Novosti.

Za spomenuti portal, predsjednik vukovarskog SDSS-a Srđan Kolar je rekao: "Koliko znam, kraj križa su samo izvjesili transparent. Međutim, kod restorana Mornar, oko 11 sati ujutro, došlo je do incidenta, jer je ta skupina izvikivala "Ubij Srbina", na što je policija reagirala. Vjerujem da je do svega došlo zbog bunta jer su privedeni oni koji su prošlu nedjelju u Borovu skandirali slične parole".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glasnogovornik Policijske uprave vukovarsko-srijemske potvrdio je kako je došlo do nenajavljenog okupljanja između 150 i 200 ljudi. Sudionici su, kako tvrdi, dolazili u skupinama i policija je kontrolirala skup.

"Nije zabilježeno remećenje javnog reda i mira. Sve je dokumentirano i evidentirano i ako se utvrdi da je bilo određenih problema, policija će reagirati. Oko događanja i eventualnih privođenja kraj restorana Mornar ne znamo ništa niti smo o tome upoznati", kazao je Dragoslav Živković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo