postupak za zgražanje / Mladić vozio 'pod zabranom' i s 2,45 promila alkohola u krvi, a pokušao je i pobjeći policiji

Image
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Dva 'veseljaka' jučer su na hrvatskim cestama vozili u izrazito alkoholiziranom stanju

22.2.2017.
9:52
Dusko Jaramaz/PIXSELL
VOYO logo

U utorak u prijepodnevnim satima u mjesto Selište Drežničko policija je pokušala zaustaviti automobil ogulinskih registracija, no vozač je ignorirao policijski signal i nastavio voziti, piše KA Portal.

Krenuvši za automobilom, policija ga je uskoro zaustavila, a potom utvrdila da njegov 26-godišnji vozač u sebi ima 2,45 promila alkohola u krvi. Uz to, vozač je već bio pod zabranom zbog ranije napravljenog prekršaja. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vozač je uhićen te će uz optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama biti doveden na Prekršajni sud", priopćili su iz policije. 

Slična situacija dogodila se i u Dugoj Resi. Ondje je autombilom karlovačkih registracija upravljao 59-godišnjak, i to s 2,03 promila alkohola u krvi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jučer u večernjim satima u Dugoj Resi policijski službenici utvrdili su da osobnim automobilom karlovačkih registracijskih oznaka pod utjecajem alkohola od 2,03 promila upravlja 59-godišnjak", navode u policiji.

Vozač je do prestanka djelovanju opojnog sredstva smješten u posebne prostorije policije te će biti sankcioniran sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo