Mladež HDZ-a iz Tisna razvila transparente i podsjetili Milanovića na sve 'uspjehe' Vlade

Image
Foto: Mladež HDZ-a Tisno
12.9.2015.
20:30
Mladež HDZ-a Tisno
VOYO logo

Članovi HDZ-ove Mladeži su se u Tisnom okupili noseći transparente, na kojima su navedene brojke o zaduživanju Hrvatske u proteklih četiri godine Mlanovićeve Vlade, iseljavanju građana, nezaposlenosti.

Image
Foto: Mladež HDZ-a Tisno

„Došli smo pozdraviti predsjednika Vlade na oproštajnoj zabavi u Šibensko-kninskoj županiji i podsjetiti ga na 100.000 iseljenih i 100.000 izgubljenih radnih mjesta za njegova mandata“, rekao je Gordan Fržop, predsjednik Mladeži HDZ-a Šibensko-kninske županije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mještani Tisnog su premijera Milanovića i načelnika općine Ivana Klarina upozorili i na "brzopoteznu" prodaju autokampa „Jazina“, navodi se u priopćenju.

„Stanovnici Općine Tisno došli su premijera upozoriti da je ovo mjesto gdje održava druženje sa svojim SDP-ovcima, brzopotezno prodano ruskom investitoru za pokriće dugova i investiciju za koju se ne zna kada i kako će se dogoditi. Zahvaljujući potezima ove Vlade i njihovog načelnika Ivana Klarina, Tišnjani i njihovi turisti strahuju od zatvaranja jedine velike tišnjanske plaže“, rekla je Jelena Obratov, predsjednica HDZ-a Tisno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ŽNV
NOVA SEZONA
VOYO logo