možete im pomoći /

Mlada obitelj ostala bez svega nakon požara: 'Djeca stalno plaču i dozivaju svog zeku'

Image
Foto: Ilustracija / Thinkstock

'Ne tražimo milostinju, samo pristojan smještaj i nekoliko potrepština za djecu koja su u požaru izgubila sve svoje malene snove'

17.11.2018.
21:09
Ilustracija / Thinkstock
VOYO logo

Obitelj s djevojčicama Majaleonom (2) i Elenorom (4) ostala je bez svega nakon što je buknuo požar u njihovom stanu na drugom katu zgrade. Supružnici Valentina (23) i Izet (32) iz Raše kraj Labina ispričali su kako ništa nisu uspjeli spasiti. Sve je izgorjelo u roku od nekoliko minuta, piše 24sata.

"Ništa nismo uspjeli spasiti. Niti igračke, niti dječje krevetiće, namještaj, odjeću... Sve je izgorjelo u nekoliko minuta. Najgore mi je bilo djeci pogledati u oči i reći da im je izgorjela njihova Pahuljica", pričaju potreseni roditelji pa nadodaju da djeca stalno plaču i dozivaju zeku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad su dobili dojavu da im gori stan, Izet je bio na poslu, a Valentina s djecom u parku. Mogli su samo u šoku promatrati kako im vatra guta sve što su imali. Ostali su bez doma, a sada se snalaze spavajući kod Izetove obitelji, no ondje ih je 11 i žive, kako kažu, kao sardine u kutiji, no unatoč tomu, neizmjerno su zahvalni.

"Ne tražimo milostinju, samo pristojan smještaj i nekoliko potrepština za djecu koja su u požaru izgubila sve svoje malene snove", pričaju roditelji za 24sata i ponavljaju da im je najgore zbog zeca Pahuljice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija i inspekcija ustanovili su nakon očevida da je požar izazvao kvar na instalacijama, a šteta je procijenjena na više stotina tisuća kuna. Kako ističe 24sata, ovoj mladoj obitelji treba sve, od odjeće, igračaka, namještaja i pelena. 

Možete im pomoći uplatama na račun: Valentina Dervišaj, OTP banka HR5624070003205884547

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo