Mišetić više nije direktor Croatia Airlinesa

Ivan Mišetić razriješen je dužnosti glavnog direktora Croatia Airlinesa, a novi glavni direktor je Srećko Šimunović, odlučeno je to u utorak na sjednici Nadzornog odbora Croatia Airlinesa.

5.10.2010.
20:24
VOYO logo

Ivan Mišetić razriješen je dužnosti člana uprave - glavnog direktora Croatia Airlinesa na osobni zahtjev. Sporazumni raskid ugovora obavljen je u skladu sa Zakonom o trgovačkim društvima.

Poslije osamnaest godina provedenih u Croatia Airlinesu, od čega trinaest i pol na čelu kompanije, Ivan Mišetić napušta civilno zrakoplovstvo. Članovi Nadzornog odbora zahvalili su gospodinu Mišetiću za veliki doprinos u razvoju kompanije kao i u stvaranju međunarodnog ugleda hrvatske zrakoplovne tvrtke te razvoju hrvatskoga zrakoplovstva općenito.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odlukom Nadzornog odbora za novoga člana uprave - glavnoga direktora tvrtke na mandatno razdoblje od pet godina imenovan je Srećko Šimunović. U Croatia Airlinesu zaposlen je od 2002. godine, a u tvrtki je najprije obnašao dužnost direktora marketinga, zatim izvršnog direktora za marketing i mrežu, a na novu dužnost dolazi s mjesta izvršnog direktora za marketing i nabavu.

Prije dolaska u Croatia Airlines obnašao je više istaknutih rukovodećih dužnosti u Ini d.d., soji u propćenju Croatia Airlinesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članak:

arti-201009170213006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo