POSTAO HIT DRUŠTVENIH MREŽA / Miro Kovač se zahvalio Torcidi pa poručio: 'Ponijelo me! Nima Splita do Splita'

'Atmosfera na splitskoj rivi je bila veličanstvena, iako to neki pokušavaju prikazati drugačije - ali bezuspješno! '

8.9.2016.
14:03
VOYO logo

U Splitu je sinoć održan veliki HDZ-ov predizborni skup za X. izbornu jedinicu na kojem je sudjelovao i predsjednik stranke Andrej Plenković, ali i ostali s HDZ-ove liste predvođeni generalom Damirom Krstičevićem. Među istaknutim HDZ-ovcima je bio i tehnički ministar vanjskih poslova Miro Kovač koji se posebno istaknuo svojim 'nastupom'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U jednom trenutku, Kovač je preuzeo ulogu animatore. Kovač je upao u takav zanos da je na trenutak uspio nadglasati i navijače koji su tijekom cijelog skupa uzvikivali parole protiv HNS-a.

Dan poslije, Kovač je postao 'zvijezda' društvenih mreža na kojima se komentira Kovačev nastup, a neki idu i korak dalje pa se s njim izruguju. No, on u svom nastupu ne vidi ništa sporno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Sinoć je atmosfera na splitskoj rivi na završnom skupu HDZ-a s kolegama kandidatima za 9. i 10. izbornu jedinicu bila veličanstvena, iako to neki pokušavaju prikazati drugačije - ali bezuspješno! Bilo je izvrsno, pobjednički. Došao je i dio navijača Torcide. Pomogli su nam u dizanju ambijenta. Hvala im. A i mene je ponijelo. Nima Splita do Splita!!! Idemo po pobjedu, poručio je Miro Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo