Bez lijepe riječi - ne ide / Ministarstvo zdravlja nagradilo najkvalitenije i najučinkovitije liječnike u Hrvatskoj!

Ministarstvo zdravlja nagradilo je najkvalitenije i najučinkovitije liječnike u Hrvatskoj. Dvadeset i sedmero odabranih uz priznanje će dobiti i po 10 tisuća kuna za stručno usavršavanje

7.9.2015.
19:05
VOYO logo

Bez lijepe riječi - ne ide, kaže doktor Maro Dragičević koji je nakon devet godina rada u zagrebačkom Rebru dobio i prvo priznanje Ministarstva zdravlja. Jedan je od najučinkovitijih liječnika u Hrvatskoj, a za to, skromno kaže, nije sam zaslužan.

"Ipak se tu radi o jednom timskom radu i zasluge treba dati i medicinskim sestarama, medicinskim tehničarima i svom medicinskom osoblju", poručio je Maro Dragičević, internist KB Merkur.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Moto mu je brzina i učinkovitost - što potvrđuju i njegovi dugogodišnji pacijenti na odjelu, kao i oni koji ga vide prvi put - u ordinaciji. 

Maro je jedan od 27 nagrađenih liječnika iz cijele Hrvatske, koji su odabrani prema vrsti, broju i zahtjevnosti dijagnostike i liječenja, a nagrade će se ubuduće dodjeljivati svaka tri mjeseca.  

"Nadam se da ste inspiracijama ostalima, da se što više takmiče, da se njihova imena u narednim razdobljima također istaknu", kazao je ministar zdravlja Siniša Varga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svatko od njih dobit će od ustanove u kojoj radi i po 10 tisuća kuna za stručno usavršavanje. Zato, evo recepta za kolege.

"Poručio bi im da samo idu hrabro i ustrajno, prilike postoje...", dodaje Dragičević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jer, uz zahvalnost pacijenta to je dodatni motiv za izvrsnost. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo