GLEDAJTE U RTL-U DANAS / Miljević optužio suce za korupciju, oglasio se Turudić: 'USKOK će ga sigurno zvati na razgovor'

Image
Foto: Vijesti.hr

Što je sve Turudić rekao o korupciji u pravosuđu, pogledajte u intervjuu koji je dao za RTL Danas

22.7.2019.
16:35
Vijesti.hr
VOYO logo

Nakon što je gostujući u RTL-u Danas, odvjetnik Zdravka Mamića, Veljko Miljević podigao popriličnu buru u pravosuđu - optuživši 6 hrvatskih sudaca za korupciju, nitko od nadležnih institucija još se nije oglasio. 

Dok čekamo odgovor Državnog odvjetništva, odnosno USKOK-a, što će poduzeti po tom pitanju i hoće li Miljević i Mamić nakon javno iznesenih teških optužbi biti pozvani na ispitivanje kako bi tužiteljima mogli otkriti konkretna saznanja o korumpiranim sucima, razgovarali smo i s predsjednikom najvećeg suda u državi Ivanom Turudićem.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izdvajamo dio razgovora koji možete u cijelosti pogledati večeras u RTL-u Danas od 18.30 sati.

"Ja sam siguran da, ako ga nisu pozvali, to je prošlo tek nepuni dan, da će se USKOK odlučiti na taj potez. To je sasvim logično, oni tako postupaju kad dopre glas do njih, kad se objavi u novinama, kad se čuje... Mislim da je to redovni tijek stvari i da se stvar tek sad zahuktava, da se tek sad kreće, što i treba biti", kazao je Turudić RTL-ovoj reporterki Ivani Ivandi Rožić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo