MILANOVIĆEV VIDEO HIT NA FEJSU: / Hvala vam što me pratite i ponekad opravdano kritizirate

Image
Foto: Screenshot
14.10.2015.
10:09
Screenshot
VOYO logo

"Hvala svima vama koji nas pratite na društvenim mrežama. Budite s nama, budite i kritični, idemo zajedno po pobjedu. Hrvatska raste, nema povratka na staro", kaže Milanović u videu koji je objavljen uz tekst u kojem je također zahvalio svima koji ga prate, komentiraju "i ponekad opravdano kritiziraju".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Fan nisam, euforičan još manje, ali..."

Video je prikupio brojne komentare, većinom pozitivne. "Oštro, ali umjereno", kaže jedan korisnik dok su brojni samo kratko komentirali "do pobjede", "samo naprijed" i slično. Bilo je i poruka koje podržavaju SDP i Milanovića, ali kojima šef Vlade nikako ne bi trebao biti zadovoljan, poput "od dva zla biramo manje... SDP do pobjede !!" ili "razočarali ste me do bola ali barem pokušavate nešto za razliku od adz-a. Dajte se trgnuti i pomognite malim ljudima od njih živite".

"Fan nisam, euforičan joś manje. Trenutačno ne vidim bolju opciju. Zato i samo zato imate moju podršku", realističan je jedan Fejsbukovac, a drugi komentira da nema druge opcije: "nemamo druge opcije moramo glasati za sdp da ne dođe hdz i državu ne uništi do kraja".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hvala Zorane što si mi omogućio da pokažem djeci da se moraju odseliti"

Ne nedostaje ipak i negativnih komentara: "Ne mogu vjerovati da netko uopće lajka ovoga lika, pa da mi se uopće pojavljuje. Ali svejedno Zorane, hvala sto si mi omogucio da pokazem djeci da se moraju seliti iz ove države. Hvala što si omogućio mome djetetu da ujutro studira a popodne i vikendom radi, jer su mi tvoji genijalci dali otkaz. Tko mi je kriv kad sam htjela posteno raditi.Jos jednom veliko HVALA", napisala je jedna korisnica.

"Ma kriminalci su i HDZ i SDP. Sve su to jedni te isti lažljivci i tko god da pobijedi za nas je isto, i dalje će nas krasti i gušiti. Tako da bolje da nas pogodi cunami nego da vladaju ti ljigavci i jedni i drugi. Ali nama je valjda lijepo živjeti u okovima nego izboriti se za dobro malog čovjeka", napisao je drugi komentator.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Facebook profil šefa SDP-a prati malo više od 38 tisuća ljudi, što je puno manje nego profil njegova protivnika Tomislava Karamarka - administratori njegove stranice su se nedavno pohvalili s 50.000 fanova, što je rezultat prilično agresivne kampanje na Facebooku, koja je na početku čak i bila pomalo nespretna. Naime, u samo dva dana Karamarko je sa 40.000 Facebook fanova dospio na 50 tisuća.

Image
URNEBESNA KARAMARKOVA REKLAMA: /

"U Hrvatskoj se rađa premalo djece. Klikni LIKE ako želiš promjene"

Image
URNEBESNA KARAMARKOVA REKLAMA: /

"U Hrvatskoj se rađa premalo djece. Klikni LIKE ako želiš promjene"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo