OPROŠTAJNA PORUKA: /

Milanović kaže da je Hrvatska bolja nego 2011., što vi kažete?

Image
Foto: PIXSELL, Patrik Macek

Zoran Milanović po posljednji je put vodio sjednicu Vlade te se od svoje pozicije oprostio i porukom preko Facebooka.

14.1.2016.
15:25
PIXSELL, Patrik Macek
VOYO logo

Šef SDP-a naveo je i kako zemlja ima "pozitivne sve parametre" te da je bilo stvari koje "nisu uspjeli napraviti, poput autocesta".

Image
ŠTO SU SVE NAPRAVILI? /

Posljednja sjednica Vlade Zorana Milanovića

Image
ŠTO SU SVE NAPRAVILI? /

Posljednja sjednica Vlade Zorana Milanovića

"Danas sam vodio vjerojatno posljednju redovnu sjednicu u ovom mandatu. Hrvatska je danas bolja nego 2011. Hvala svima koji su tome doprinijeli! Zaustavili smo negativne trendove pada, zemlja ima gospodarski rast i pozitivne sve parametre. Bilo je stvari koje nismo uspjeli napraviti, poput autocesta. Htjeli smo usvojiti jedan model da građani ne plate 4 milijarde eura kamata, ali nažalost, tu su otpori bili veliki. Bili smo narodna vlada - birao nas je i podržavao hrvatski narod, politički narod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bili smo nepokolebljivi, branili prava slabijih"

U prostoru slobodarstva, ljudskih prava, prava manjina, čovjeka i građanina, bili smo tvrdi, jer jedino se tako može ta prava braniti. Bili smo nepokolebljivi, branili prava slabijih, bilo po broju ili socijalnom statusu. Branitelje smo također u ovoj teškoj krizi uspjeli zaštititi od bilo kakvih daljnjih rezova, za razliku od prethodne vlade. Bilo je teško, sve je to dio političke borbe u kojoj se katkad prelazila granica ne samo dobrog ukusa, već i ljudskosti. Onaj koji se bavi politikom na takve stvari mora biti spreman.

Puno vam hvala u moje ime, hvala svima koji su nas podržali. Hvala narodu koji nas je podržao u velikom broju i na ovim izborima. Nastavit ćemo raditi na tome da od Hrvatske napravimo zemlju na koju ćemo zaista moći biti ponosni, da to bude jedna ljepotica koju ćemo ljubomorno čuvati i na kojoj će nam svi zavidjeti. ZM", stoji u poruci na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
GODINAMA IZBJEGAVAO STANKOVIĆA: /

Milanović će napokon gostovati u emisiji Nedjeljom u 2

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo