bez riječi otišao / Milanović obišao poplavljenu Banovinu. Novinari ga čekali na nasipu, u blatu, trebao se obratiti. A onda je odustao

Image
Foto: Nikola Cutuk/Pixsell

Hrvatski predsjednik danas je se nakon obilaska poplavljenih područja trebao obratiti novinarima u Petrinji. Ipak, u zadnji trenutak se predomislio, sjeo u aautomobil i odvezao, ostavljajući iza sebe začuđene novinare

18.5.2023.
15:29
Nikola Cutuk/Pixsell
VOYO logo

Predsjednik Republike i vrhovni zapovjednik Oružanih snaga Zoran Milanović danas je prisustvovao obilježavanju 32. obljetnice osnutka specijalnih postrojbi Hrvatske vojske i Dana Zapovjedništva specijalnih snaga u Delnicama. Nakon toga je krenuo u obilazak poplavljene Banovine te se trebao obratiti novinarima i iznijeti dojmove viđenim. Novinari su ga čekali na blatnjavom nasipu u Petrinji zajedno s hrvatskim vojnicima koji su cijelo vrijeme vrijedno postavljali vreće nasute pijeskom i gradili zečje nasipe.

Došao je, sadržao se 15 -ak minuta u razgovoru s vojnicima i njihovim zapovjednicima i potpuno ignorirao novinare koji su skoro sat vremena čekali u blatu da čuju predsjednikove riječi. Bez riječi se okrenuo i samo ušao u automobil ostavljajući začuđene novinare i snimatelje s već spremnim mikrofonima i kamerama u rukama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Možda mu je ipak samo smetalo blato, jer, zaista, nije imao prikladnu obuću. Malo kome bi bilo drago u cipelama od brušene kože gaziti po blatnjavom nasipu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo