STRANAČKI KOLEGE /

Milanović o Bernardiću: 'Naš odnos je uvijek bio poseban, slatko - gorki, tako će biti i u buduće'

Image
Foto: PIXSELL

Milanović je rekao kako je Bernardić njegov stranački prijatelj i smatra da će se pokazati koliko je teško voditi SDP

10.2.2017.
16:46
PIXSELL
VOYO logo

Bivši premijer i bivši šef SDP-a Zoran Milanović, tijekom komentiranja ukidanja imuniteta Tomislavu Sauchi, dotako se i Davora Bernardića, govoreći kako je on njegov stranački prijatelj, piše N1.

"On je od mene dobio veliku šansku kad je ušao u Sabor, sad je dobio izbore, naš odnos je uvijek bio poseban, slatko - gorki, tako će biti i u buduće. Razgovaramo, bez obzira što ima oko njega ljudi koji mu to zamjere. Pokazat će se da je teško voditi stranku kojoj svaki probisvijet može pribiti naljepnicu da je komunistička partija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ja nikad nisam bio član Komunističke partije niti sam tražio oslobođenje od JNA", rekao je Milanović. "Stranku sam izabrao u 33. godini života, nisam rođen u njoj", rekao je biši šef SDP-a i odgovorio na novinarsko pitanje kako bi mogao pomoći Bernardiću.

"Tako da ne budem sjena. Ta sjena je vrlo duboka, a u sjeni rastu gljive i mahovina, to nitko ne želi biti. Da mu budem mentor sljedećih godinu dana? To je nepodnošljivo! Ne možeš biti prvi među jednakima - prvi, uz sve demokratske limite, prvi, to znači preuzimanje odgovornosti", rekao je Milanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo