novi premijerov gaf / Milanović nezaposlenoj profesorici u Gunji poručio: 'Bavite se politikom'

Premijera je u Gunji zaustavila profesorica koja mu se požalila kako ne može dobiti posao jer joj je suprug u oporbenoj stranci, na što joj je on poručio da on ne dijeli posao i neka se uključi u politiku

13.5.2015.
14:44
VOYO logo

Premijer Zoran Milanović obišao je danas Osnovnu školu Antun i Stjepan Radić u Županji, nakon čega mu se jedna profesorica požalila kako nikako ne može pronaći posao na području Cvelfrije, nakon što je proglašena tehnološkim viškom. Tvrdi kako je nijedan ravnatelj u županiji ne želi zaposliti.

"Moj muž je u oporbenoj stranci u ovoj županiji i to se meni jako priječi da dobijem posao. Imam visoku školu, a ne radim. Ravnatelji u ovoj županiji, a i mnogi drugi, čuvaju sebi radna mjesta za druge mandate. Što poduzeti po tom pitanja?", upitala je profesorica premijera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
godinu dana nakon /

Vlada se pohvalila obnovom poplavljenih područja: 'Sve će biti bolje nego što je bilo'

Image
godinu dana nakon /

Vlada se pohvalila obnovom poplavljenih područja: 'Sve će biti bolje nego što je bilo'

Milanović joj je prvo rekao kako on ne dijeli radna mjesta, a naročito ne po stranačkoj pripadnosti.

"U saborsku proceduru bi trebalo ući taj zakon da tehnološki višak postoji. Ako ste vi tehnološki višak, ne može vas 20 ravnatelja odbiti samo zato što im ne odgovarate po političkoj linije", rekla mu je na to profesorica i upitala što poduzeti po tom pitanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Premijer joj je pružio ruku i poručio neka se bavi politikom. Nakon što mu je žena odgovorila kako nije svatko za politiku, premijer joj je uzvratio "Svatko je za politiku, ili bar neku vrstu politike."

"Ozbiljno vam kažem, ja ne mogu sada ulaziti u to i arbitrirati je li to krivo i pravo. Ako vas takve stvari smetaju, onda ih aktivnim angažmanom mijenjate, to je jedini način", dodao je Milanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Profesorica se zatim požalila kako je ministar obrazovanja Vedran Mornar ne želi primiti, na što joj je Milanović ponovio kako on ne može dijeliti radna mjesta.

"Ne tražim ja od vas radno mjesto, nego da se poštuje moje pravo", odgovorila mu je profesorica, nakon čega ju je Milanović pozdravio kazavši joj: "Do viđenja."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo