KAKO JE UPOZNAO DVD-OVE! /

Milanović ispričao što mu se dogodilo 90-ih: 'Riknuo mi je polovni Renault 5. Zaglavio sam u snijegu. Nekakva služba je došla po nas...'

Ja nisam imao pojma što su to Dobrovoljna vatrogasna društva dok nisam jednom zaglavio u snijegu sa svojim prijateljem i kumom, kazao je

22.5.2021.
16:26
VOYO logo


Predsjednik Zoran Milanović sudjelovao je danas na obilježavanju 125. obljetnice osnutka Dobrovoljnog vatrogasnog društva Martijanec gdje mu su mu lokalni vatrogasci dodijelili priznanje, a on im je ispričao kada se prvi puta upoznao s korisnošću njihove službe za društvo.

"Ja nisam imao pojma što su to Dobrovoljna vatrogasna društva dok nisam jednom zaglavio u snijegu sa svojim prijateljem i kumom koji je dolazio početkom 90-ih godina sa studija u Americi. Išao sam po njega autom na bečki aerodrom, jer to je bilo jeftinije, s nekakvim autom kojeg sam kupio tu i Sračincu, rabljenim Renaultom 5... I ruknuo je auto na putu u Zagrebu", ispričao je Milanović. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Negdje u Štajerskoj je nekakva služba došla po nas i stavili su nas u nekakav dom, po noći, privremeno. Ja gledam: 'Kaj je ovo? Je li ovo carska plača?' Nisam se mogao dovoljno impresionirati uređenošću i značajnošću te građevine u jednom malom štajerskom selu. Tek tada mi je počeo raditi crv u glavi, ovo su nekakvi dragovoljci, ovo izgleda kao milijun dolara. I vjerojatno je vrijedilo milijun dolara koje je ta zajednica u njega uložila", ispričao je Milanović.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo