neizvjesni rezultati / Milan Bandić komentirao RTL-ovu predizbornu anketu i Mrak Taritaš koja ga prati: 'U stopu me prati samo Bog'

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Danas je Bandić održao konferenciju za novinare na temu Akti gradonačelnika gdje se dotaknuo teme dolaska 900 svjetskih stručnjaka, ali i RTL-ove ankete

27.3.2017.
12:43
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Danas je gradonačelnik Milan Bandić sa suradnicima održao konferenciju za novinare na temu Akti gradonačelnika gdje se, između ostalog, dotaknuo teme dolaska 900 svjetskih stručnjaka, odnosno europske agencije za lijekove potom pisma pomoći Plenkoviću za koje je kratko komentirao "Sad imamo  korektnu suradnju", ali i RTL-ove ankete, točnije, prvog ekskluzivnog predizbornog istraživanja za Zagreb.

PROČITAJTE VIŠE O OVOJ TEMI:

>>Ekskluzivno u RTL-u Danas: donosimo omjer snaga između kandidata za zagrebačkog gradonačelnika

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> [VIDEO] Prvo ekskluzivno predizborno istraživanje za Zagreb: ima li Bandić i šesti mandat u rukama i zašto HDZ strahuje od Brune Esih?

Izbori se bliže, puno je kandidata. I nakon 16 godina, aktualni gradonačelnik Milan Bandić još uvijek vodi s nešto manje od 30 posto potpore, na prošlim je lokalnim izborima u prvom krugu osvojio čak 47 posto. Sada ga u stopu prati Anka Mrak Taritaš s 25,6 posto koju je podržao i SDP, pokazala je RTL-ova ekskluzivna anketa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na upit o Anki Mrak Taritaš i činjenici da ga u stopu prati, kratko je komentirao: "U stopu me prati samo Bog".  

Predviđaju se poprilično neizvjesni rezultati u drugom krugu izbora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo