ŠIRI SE PRIJEVARA / Mate Rimac objavio poruku koju je dobio od svoje majke pa upozorio: 'Čuvajte se ovoga'

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Zdenka Rimac svom je sinu poslala poruku u kojoj ga pita o prodaji dionica, na što joj je Mate rekao da se radi o prijevari

14.7.2021.
13:11
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Mate Rimac na svom je Facebook profilu obavijestio pratitelje kako se širi nova prijevara povezana s njegovom tvrtkom. Tom je prilikom sve pozvao da budu oprezni.

Rimcu je, dakle, njegova majka Zdenka proslijedila poruku koju je dobila od jedne žene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Firma se zove TradeVtech, pitaj Matu je li s njima potpisivao ugovor o prodaji dionica. Ona je meni poslala link IPO Rimac Automobili. Zanima me jesu li oni prava firma ili ne, tj. da ne varaju ljude. Ako oni nisu, pitaj ga s kim je dogovarao. Pa da se raspitamo i kupimo nešto dionica kad dođe vrijeme na to", piše u poruci koju je Zdenka Rimac proslijedila sinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mate joj je na to samo kratko odgovorio da se radi o prijevari, na što je njegova majka ustvrdila da će o tome obavijestiti osobu koja joj je taj upit i poslala.

Razgovor s majkom objavio je na svom Facebook profilu uz opis "Čuvajte se prevaranata". "Ljudi, budite pametni, kad dionice budu na burzi kupujete preko brokera, nitko na svijetu, pa ni sam Mate ne može prodavati 'ispod ruke' nije #BugattiRimac zastava pa da se to tako kupuje!", naveo je jedan od pratitelja u komentaru objave dok je drugi ustvrdio kako "lešinari uvijek pokušavaju iskoristiti priliku".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo