suradnja sa stožerom /

Marin Medak za RTL Danas o novim mjerama, covid redarima te nošenju maski u kafićima i restoranima

Ključno je da smo uspostavili dijalog i ovo neće biti jedine mjere, ali je važno da se one prilagode struci, kazao je Medak.

10.10.2020.
18:21
VOYO logo

Predsjednik Nacionalne udruge ugostitelja Hrvatske Marin Medak za RTL Danas komentirao je cjelokupnu situaciju oko koronavirusa i mjera što se tiče kafića i restorana. 

"Ključno je da smo uspostavili dijalog  i ovo neće biti jedine mjere, ali je važno da se one prilagode struci. Ovo je vrlo slojevit posao, od malih kafića do velikih cateringa koji zapošljavaju i par stotina ljudi, tako da je sve to vrlo slojevito i nije jednostavno pronaći rješenje. Stožer je izašao u susret i pokrenut je dijalog i pokušavamo pronaći konstruktivno rješenje", kazao je Medak. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također je otkrio da što se tiče nošenja maski u kafićima i restoranima to već funkcionira u Njemačkoj i to vrlo dobro: "Nosite masku do stola, onda je skinete kad jedete ili pijete te ponovno nosite prilikom izlaska. I to dobro funkcionira", kazao je Medak. 

"Također priča se o uvođenju Covid redara koji održavaju mjere na velikim okupljanjima", kazao je. Više pogledajte u prilogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo