bez dlake na jeziku /

Maras napao predsjednicu: 'Gdje je kraj Kolindinim nemoralnim izjavama?'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Bivši ministar poduzetništva oštro je osudio kritike koje je predsjednica uputila medijima jer su prenijeli vijest o maršu crnokošuljaša

9.3.2017.
15:33
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Bivši ministar poduzetništva, SDP-ov Gordan Maras u četvrtak ujutro je na svom Facebook profilu prokomentirao gostovanje predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović na RTL-u. 

"JESTE LI GLEDALI KGK JUČER KOD ŠPRAJCA? Gdje li je kraj njezinim, da budem blag, nenormalnim izjavama? Kaže ona jučer da je veći problem što su mediji na prvim stranicama prenijeli onaj "marš idiota" u crnim košuljama u centru Zagreba, nego to što su ti likovi tamo izvikivali i kako su paradirali na središnjem zagrebačkom trgu. Umjesto da napadne Orepića što je dozvolio taj sramotni skup ona napada medije? Ne vjerujem", napisao je Maras.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nešto kasnije napao je i HDZ-ovog Domagoja Miloševića. 

"NEVJEROJATNO ALI ISTINITO!
Premijer Plenković želi poništiti odluku po kojoj su se automobili za državnu službu nabavljali putem operativnog leasinga. Sada želi da svi kupuju automobile za ministarstva kako im se prohtje! Bez obzira da li uopće postoji potreba za njima, jer kaže u obrazloženju da se ne isplati uzeti automobil na leasing ukoliko prelazi manje od 20.000 km godišnje. Ja mislim da ukoliko prelazi manje od 20.000 km godišnje uopće ga ni ne treba kupovati! Kada sam to rekao, primjetio sam kako sa druge strane stola nervozno gestikulira Ivan Domagoj Milošević. Valjda zato što sam spomenuo u negativnom kontekstu Plenkovića. Neki se nikada ne mijenjaju...brane predsjednika bez obzira da li je u pravu ili ne", napisao je Maras. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo