'cure' novi detalji /

Mara Tomašević o suprugu nasilniku: 'Ljubavnici trenutno kupuje stan, a meni u kuću donosi prljavo rublje'

Image
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

Iako je javnost zgrožena Tomaševićevim činom, Mara tvrdi kako cijela situacija nije nikakvo iznenađenje, pošto kod Alojza morala nikad nije bilo

12.10.2017.
8:02
Ivica Galovic/PIXSELL
VOYO logo

Prije tjedan dana istaknuti požeško - slavonski župan i istaknuti HDZ-ovac Alojz Tomašević priveden je zbog obiteljskog nasilja nad suprugom koja je završila u bolnici, a svako malo u medijima se pojave novi detalji u vezi ovog slučaja. 

Žrtva njegovog ludila, supruga Mara, trenutno je u obiteljskoj kući u Požegi sa snahom, piše 100 posto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mara kaže kako ne zna gdje joj se suprug trenutno nalazi, no dodaje kako je čula da je otputovao u Poljsku na konferenciju lokalnih političkih dužnosnika. Smatra da ni ne pomišlja na ostavku nakon incidenta.

"Grčevito će se boriti za poziciju, ali sve ovisi o vrhu stranke i toga hoće li Andrej Plenković uspjeti svojim autoritetom utjecati na njega, a mislim da bi trebao jer u protivnom štiti nasilnika i nevjernika" , kaže Mara. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je javnost zgrožena Tomaševićevim činom, Mara tvrdi kako cijela situacija nije nikakvo iznenađenje, pošto kod Alojza morala nikad nije bilo. 

VIŠE O TEMI: 

>>Mara Tomašević otkriva nove detalje maltretiranja od strane muža: 'Tko je koga udario? Sigurno ja njega koji ima sto i nešto kila'

>>Ispovijest supruge HDZ-ovog župana: 'Jednom mi je razbio nos, oko, prijetio da će me ubiti' 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>>Policija potvrdila da je župan Tomašević priveden zbog obiteljskog nasilja, Ženska kuća traži njegovu ostavku

>>Detalji slučaja HDZ-ovog župana: supružnici u brakorazvodnoj parnici, ogranak požeško-slavonskog HDZ-a raspušten

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>>Kolege brane istaknutog HDZ-ovca: 'Udario je ženu samo jednom, već je viđena kako šeta gradom'

"Kod njega moral ne postoji, jer da ga ima već bi se posvetio svome životu, a ne se samo dalje ukopavao u laži. Odavno bi dao ostavku na svoju funkciju", priča Mara, koja smatra da su njegovi postupci uvjetovani visokom plaćom koju njegova pozicija nosi.

A kako na sve gleda Tomaševićeva obitelj?

"Oni su svi oduvijek bili na njegovoj strani prigovarajući meni da nisam dovoljno dobra žena i majka. Jedna od njegovih sestara govorila je da sve izmišljam i da nije istina da Alojz ima ljubavnicu. Međutim, njegova druga sestra je shvaćala o kakvom se problemu radi svih ovih godina. Stalno mi je ponavljala da će s njim popričati i pokušati ga primiriti, ali izgleda da od toga nije bilo ništa", drhtavo pripovijeda Mara Tomašević. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mara dodaje kako je odavno zatražila rastavu od Alojza, te kako je tri puta dolazila na sudska ročišta iz tog razloga, no Alojz se ni jednom nije pojavio na sudu. 

"Kad sam ga zatekla s ljubavnicom prvi put krenuli su veliki problemi. Na sami spomen njezinog imena on bi me ošamario ili bacio bocu u zid. Držao ju je kao na pladnju, a ja bih bila u modricama. Već mjesecima se u Požegi priča da je moj muž u Zagrebu, u Jurišićevoj ulici kupio stan Ivoni Takač, svojoj ljubavnici i predsjednici požeškog HSLS-a. Saznala sam da je riječ o kompenzaciji s jednim poduzetnikom iz našeg grada. Takve stvari me bole, jer sam ga mjesecima molila da meni i djeci osigura stambeni prostor i da se rastanemo. On nije htio, zlostavljao me i vodio paralelni život. Ali kad sam to sve shvatila odlučila sam da se nikada iz ove kuće neću maknuti, osim ako me ne isplati. Kuća je zajednička", zaključila je Mara, piše 100 posto. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo