nakon presude Mamiću /

Luka Modrić više ne vjeruje sudu u Osijeku: traži da mu se sudi u Zagrebu!

Zahtjev je argumentiran činjenicom da su svi svjedoci, vještaci i sudionici procesa - iz Zagreba

7.6.2018.
22:19
VOYO logo

Zdravko Mamić je, hvala na pitanju, dobro, živ i zdrav, napit i sit, u Međugorju uživa u vinu i bakanalijama koje mu dobri domaćini priređuju kako bi sve ovo lakše proživio. Tako nam javlja sam Zdravko Mamić preko svog Facebooka i intervjua koje jučer i danas daje hrvatskim medijima. I dalje je uvjeren u svoju božansku misiju, kaže da više brine za sudbinu Dinama i sudbinu hrvatskog čovjeka nego za svoju sudbinu i sve tako u tom stilu.

Dakle, Zdravku Mamiću je dobro kao i prije ili mu je jednako loše kao i prije, kako god. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu DORH je prilično ozbiljno shvatio njegove jučerašnje prijetnje o neviđenom oružju koje će upotrijebiti da naškodi tužiteljima i sucima kojima je još poručio da ne bi bio u njihovoj koži.

Podsjetimo, zbog slične dojave iz hrvatskog podzemlja, bivši glavni državni odvjetnik Dinko Cvitan je svojedobno dobio tjelesnu zaštitu.   

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A što se tiče izručenja Zdravka Mamića, ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković je rekao da će bez obzira na Mamićevo dvojno državljanstvo o tome razgovarati s BiH pravosuđem. 

POGLEDAJTE JOŠ:

>> Zdravko Mamić otvorio dušu za RTL: 'Duboka država je ovo presudila, premijer i predsjednica su samo divno umiveno lice'

>> Novi problem za Mamića: zbog izjava na konferenciji za novinare imat će posla s Državnim odvjetništvom?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> FOTO Mamić nakon presude: 'Ne bih htio biti u koži ljudi koji su ovo sve napakirali!'

>> Sud u Osijeku brzo reagirao: odmah po čitanju presude prema policiji poslana tjeralica za Mamića​

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> 'Ako Mamiću zatvorska kazna bude pravomoćno izrečena u Hrvatskoj on će je odslužiti u Bosni i Hercegovini' 

>> BREAKING Zdravko Mamić osuđen u Osijeku: čeka ga 6 i pol godina zatvora i oduzeta mu je imovina!

A nakon svega - Luka Modrić više ne vjeruje sudu u Osijeku pa je tražio da se postupak protiv njega zbog lažnog svjedočenja vodi u Zagrebu.

Kako doznaje portal Telegram, zahtjev je argumentiran činjenicom da su svi svjedoci, vještaci i sudionici procesa - iz Zagreba - pa je, misli Modrićeva obrana, logično da se postupak tu i prebaci. Osim toga, smatraju da bi, u slučaju da postupak ostane u Osijeku, u pitanje mogla biti dovedena nepristranost sudaca. O tom zahtjevu će odlučivati Vrhovni sud. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A pitanje naše novinarke Ane Strizić o tome kako će presuda utjecati na Modrića i Lovrena nije se svidjela izborniku Zlatku Daliću

Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo