vlasnici pasa / Ljutita 'Škvadra iz parka' pisala Bandiću: 'Zašto ste gradili park kad ste znali da će postati cesta?'

Image
Foto: Marko Prpić/Pixsell

'Kako je mogao graditi park i na njegovu obnovu lani potrošiti 800 tisuća kuna kad je znao da će preko njega graditi cestu'

24.9.2017.
10:21
Marko Prpić/Pixsell
VOYO logo

"Susjed iz parka donijet će vam primjedbe koje trebate potpisati u dva primjerka, a ja ću doći u nedjelju u 19 sati, preuzeti ih i urudžbirati" - gotovo profesionalno organizirana "Škvadra iz parka" pisala je gradonačelniku Zagreba Milanu Bandiću zbog najave da će pseći park u Siget - Trnsko postati cesta.

Vlasnici su to pasa koji svoje kućne ljubimce izvode u park Siget – Trnsko, koji bi novim GUP-om trebao postati cesta. Čvrsti su u namjeri susjedi koji su se, osim u šetnjama sa psima, povezali i preko društvenih mreža, na kojima su uputili i otvoreno pismo gradonačelniku Milanu Bandiću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razveselili ste nas prije nekoliko godina otvaranjem tada najvećeg i najopremljenijeg parka za pse. Svakodnevno druženje s kućnim ljubimcima stvorilo je mnoga prijateljstva. Osnovali smo i Facebook-grupu "Škvadra iz parka", čiji su članovi organizirali i humanitarne akcije", poručili su Bandiću susjedi pa ga pitali kako je mogao graditi park i na njegovu obnovu lani potrošiti 800 tisuća kuna kad je znao da će preko njega graditi cestu, piše Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo

Još iz rubrike