Zagreb najpopularniji / Ljestvica popularnosti iznenadila: Ovo je top 5 gradova po potražnji stanova, kuća i zemljišta

Image
Foto: PIXSELL, arhiva

Potencijalni kupci iz inozemstva najčešće su dolazili iz BiH, Njemačke, Slovenije i Švicarske

7.10.2018.
15:20
PIXSELL, arhiva
VOYO logo

Bez obzira da li je riječ o domaćim ili inozemnim posjetiteljima oglasnika Crozilla, tijekom rujna se najviše pretraživala ponuda stanova za najam na području Splita, Zagreba, Rijeke, Zadra i Osijeka. Strani posjetitelji zainteresirani za najam u najvećem su broju dolazili iz BiH, Njemačke, Slovenije i Švicarske.

Kada je riječ o stanovima za prodaju, domaće su kupce zanimali isti gradovi kao i za najam, no ljestvica popularnosti išla je drugim redoslijedom, pa je najveći interes vladao za stanovima u Zagrebu, zatim u Puli, Osijeku, Splitu i Zadru. Stranci su pak imali nešto drugačije interese, te su ih uz najtraženiji Zagreb, najčešće zanimali i oni u Istri (Umag i Červar Porat), te na otoku Krku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potencijalni kupci iz inozemstva zainteresirani za ponudu stanova oglašavanih putem Crozilla najčešće su dolazili iz BiH, Njemačke, Slovenije i Švicarske.

Osijek je i tijekom rujna bio najtraženiji grad za kupnju kuće, a nakon njega, velik je interes vladao i za kućama u Zagrebu, Zadru, Puli, Poreču, kao i za onima na otoku Viru. Stranci bi kuće voljeli kupovati na moru, a potencijalni kupci iz Njemačke, Slovenije i Austrije najbrojniji su strani posjetitelji koji su tijekom rujna pretraživali kuće za prodaju na oglasniku Crozilla. Oni su najveći interes pokazali za onima u Poreču, Vodicama, te na Viru i Krku, piše eZadar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zagreb, Poreč, Pula, Zadar i Kaštela područja su u kojima su se najviše pretraživala građevinska zemljišta, a kada je riječ o strancima, oni su, pak, najveći interes pokazali za parcelama u Poreču, Medulinu, Viru i Fažani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo