most traži opoziv / Kujundžić ne brine zbog zahtjeva za smjenom: 'Moraju znati da demokracija znači i feedback'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Milan Kujundžić kaže da je spokojan oko zahtjeva Mosta da ga se razriješi

19.9.2019.
10:15
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Ministar zdravstva Milan Kujundžić izjavio je je u četvrtak da je spokojan u vezi zahtjeva Mosta za njegovim razrješenjem te istaknuo kako su takvi zahtjevi dokaz da je u Hrvatskoj zrela demokracija.

"Spokojan sam prvenstveno zato što je rušenje bilo kojeg ministra razvijanje demokracije u Hrvatskoj. Utoliko me to raduje, to znači da je u Hrvatskoj zrela demokracija. Rušenje bilo kojeg ministra jedan je od demokratskih oblika, samo ti koji to traže moraju znati da demokracija znači i 'feedback'", rekao je Kujundžić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svakoga se može srušiti jer nitko nije zauvijek, a ovo je sada prilika uistinu se lijepo razgovarati", dodao je.

U povodu pojave ospica u Zagrebu, gdje je u dva tjedna zabilježeno sedam slučajeva zaraze, Kujundžić je rekao kako pojava ospica zabrinjava zbog mogućnosti širenja i posljedica te bolesti, ali trenutno ne i po broju oboljelih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U svakom slučaju i ovo je opomena da cijepljenje spašava djecu i čovječanstvo", kazao je i dodao kako bi oni koji se protive cijepljenju trebali više čitati kako bi vidjeli što se događa kad se ne cijepi i koje su sve koristi za čovječanstvo od cijepljenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo