Policija uhitila osobu /

Još jedan krvavi obračun u Splitu: maloljetnik stigao u bolnicu s tri ubodne rane, hitno je operiran

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Policija je ubrzo izišla na teren i uhitila muškarca za kojeg se osnovano sumnja da je ozlijedio maloljetnika

6.5.2018.
8:15
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Prema posljednjim informacijama maloljetnik koji je sinoć izboden nožem u centru Splita, operiran je i izvan je životne opasnosti, a njegov napadač je na ispitivanju u policiji, odakle bi po završetku  kriminalističkog istraživanja trebao biti priveden pritvorskom nadzorniku, doznaje se jutros u policiji.

Sedamnaestogodišnji mladić ozlijeđen je sinoć u Splitu, najvjerojatnije nožem, nakon verbalne prepirke sa muškarcem koji je ubrzo uhićen, doznaje se u splitskoj policiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema posljednjim informacijama, mladić je hitno operiran, a u bolnicu je stigao s tri ubodno-rezne rane koje su liječnici okarakterizirali kao teške ozlijede.

Događaj je zabilježen u 21 sat i to tek nakon što su policiju o svemu obavijestili djelatnici Hitne medicinske pomoći. Upravo su oni prvi pomogli mladiću koji je zbog ubodne rane krvario.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je ubrzo izišla na teren i uhitila muškarca za kojeg se osnovano sumnja da je ozlijedio maloljetnika.

Nešto kasnije je utvrđeno kako je ozlijeđeni mladić zapravo 17-godišnjak koji je ozljede zadobio nakon verbalnog sukoba s muškom osobom u ulici Čulića Dvori u Splitu. Za sada se ne zna koji su motivi svađe i napada, ali s obzirom da je policija započela kriminalističko istraživanje cijelog slučaja i to bi se uskoro trebalo doznati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo