ipak sretan kraj / Kraj agonije za nesretnu Zagrepčanku koja je sa psima živjela u kartonskoj kutiji na Jarunu

Image
Foto: Facebook

Večeras se okončala agonija 58-godišnje Zagrepčanke koja je sa svoja dva psa 120 dana živjela u kartonskoj kutiji na Jarunu

13.7.2015.
22:44
Facebook
VOYO logo

Večeras se završila agonija 58-godišnje Zagrepčanke Mirjane G. koja je sa svoja dva psa 120 dana živjela u kartonskoj kutiji na Jarunu, a čiju smo nesretnu životnu sudbinu prenijeli prije šest dana. 

Image
tužna životna priča /

Nesretna žena (60) već sto dana živi s dva psa u kartonskoj kutiji na Jarunu

Image
tužna životna priča /

Nesretna žena (60) već sto dana živi s dva psa u kartonskoj kutiji na Jarunu

Humanitarna udruga FB Humanitarci je na svom Facebooku objavila sretnu vijest koju prenosimo u cijelosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dragi naši humanitarci, vjerojatno ste svi već naletjeli na članak o gospođi Mirjani. Mi smo već tri dana u razgovorima sa gđom Jadrankom iz "SUZA-e" koja je koordinatorica cijele te akcije i koja je odista pokazala veliko srce i volju. Gospođi se za prvu ruku našao smještaj, jedan dragi gospodin joj ga daje na tri mjeseca i trenutno su u tijeku pripreme za preseljenje nje, njena dva psa i njenih stvari. Tu se polako uključujemo i mi. Naš dragi Darko Juričić se je opet ponudio pomoći i svojim će kombijem sve to prevesti. Naša će Ivana Radić također biti prisutna i dogovoriti što i kako dalje, onoga što se nas tiče. Mi smo već neki dan obećali pomoći kao što to i inaće radimo; u hrani, hig.potrepštinama i svemu onome što će gospođi trebati a mi čemo biti u mogućnosti nabaviti. No, o tome sve za dan dva kada se gospođa Mirjana smijesti i malo predahne.

Gđa. Jadranka nam je rekla da je gđi. Mirjani velika želja sivača mašina (kofer). Nedavno smo potraživali za jednu našu korisnicu i imali smo i više ponuda nego što nam je trebalo, pa možda ima negdje još koja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PS. detaljan popis svega za koji dan, tako da nas ne morate sada ispitivati inbox treba li ovo ili ono, budemo vam sve napisali. Obzirom da naših voditelja nema (osim Ivane koja mora raditi) u Zagrebu još nismo odlučili kako čemo to odhendlati. Za sada samo možemo reći da je naša Nana Schaps ta koja je u razgovorima i dogovorima, te ako imate kakvih pitanja, javite se njoj inbox.

Naravno, kao i uvijek prikupljati će se i novčana sredstva o kojih će se gđi.kupiti što treba, za sve vas koji još ne znate naš račun:

Tekst se nastavlja ispod oglasa


IBAN: HR4824020061100677079
(u kucicu ispred poziva na broj upišite 00, a kao poziv na broj 99) opis plaćanja: gđa Mirjana"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo