gnjusni komentari /

'Konvencija je samo paravan vas sotonista, želite nam ubiti Isusa': Divjak pod žestokim udarom neistomišljenika

Image
Foto: Blaženka Divjak (Facebook)

Iako svatko ima pravo izreći svoje mišljenje, komentare koje je Divjak dobila pod statusom na FB-u, graniče sa zdravim razumom...

16.3.2018.
16:09
Blaženka Divjak (Facebook)
VOYO logo

Ministrica znanosti i obrazovanja BlaženkaDivjak na svom je službenom Facebooku profilu jučer pozvala na ratifikaciju Istanbulske konvencije.

"Dosta je priče! Ratificirajmo Konvenciju Vijeća Europe o sprječavanju i suzbijanju nasilja nad ženama i nasilja u obitelji! Podijeli i ti ako se slažeš sa mnom!".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, ne slažu se svi sa stavom ministrice znanosti i obrazovanja i reakcije su podijeljene. 

Iako svatko ima pravo izreći svoje mišljenje, komentare koje je Divjak dobila pod tim pozivom/statusom, graniče sa zdravim razumom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo neki od primjera govora mržnje su rečenice: 'Antikristi i masoni
Komunisti, ovi, oni, Šire sotonske fraze, Da nas poraze, E, moj narode...', 'Provodi je u svojoj kući, prema svojoj djeci, ako ih uopće imaš, a ako imaš jadan ona s tobom. U moju kuću, obitelj i djecu nećeš. Sramota, jes ti on, ona ili ono', ​'Ma kaj ona zna osim širit noge i usta za pušenje..ku*vetina', 'Ne znam je li toliko slatka ta vlast ili je anemična kita tako slatka, ili si samo poremećena kad ti je pedofilija marginalna tema a tako žustro zagovaraš ovaj bolesni dokument, 'Odstupi sotono', 'Stavi je sebi znaš gdje
'...

Image
Image

(Foto: Facebook)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo