čeka na spas od gazde / 'Komunalci' u ovo dvorište ne ulaze: pas na lancu bez hrane i vode, na prijave o zlostavljanju - Brod se oglušio

Image
Foto: Brodportal

'Kolegica je pisala komunalnim redarima i ja sam, ali ništa nisu poduzeli. Jednostavno se samo ogluše', ispričala nam je čitateljica

29.3.2018.
14:39
Brodportal
VOYO logo

U naš FB inbox javila se čitateljica s apelom za pomoć oko zlostavljanja životinja.

"Pravna država ne radi svoj posao, veterinarski inspektori ne rade svoj posao", poručuje čitateljica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jučer sam mu ostavila hranu i vodu. Oko njega samo blato i ruševine. Kakav je to vlasnik i kakvu "brigu" vodi o tome psu, koja je svrha tog psa u tim ruševinama i što će biti s njim kad se te ruševine ubrzo budu sanirale", pita se čitateljica, piše Brodportal.

Piše nam da je slučaj nebrige za spomenutog psa prijavljen barem četiri puta, da postoje i dokazi, ali i kako pas i dalje na istom mjestu čami i čeka na spas od svog gazde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čujem da kolegica iz Veselog Dvorišta isto hranu ostavlja, kad god tko dođe zdjela je prazna, pisala je komunalnim redarima i ja sam, ali ništa nisu poduzeli. Jednostavno se samo ogluše. Pas je dugo tamo, i ne da si prići jer nema povjerenja u ljude, stvarno je hitno da se nešto poduzme. Izgleda da bez medija neće nitko ništa poduzeti," kaže čitateljica i dodaje "ne mogu vjerovati da se grad uporno oglušuje na ovo". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo