ljuljanje oporbe / Komadina otvoreno pokazao što misli o šefu SDP-a: 'Bernardić se na to potpuno oglušio'

Image
Foto: Vijesti.hr

Komadina je na sjednici rekao Bernardiću da bi on na njegovu mjestu zatražio da Predsjedništvo glasa o povjerenju zbog pada rejtinga

5.12.2018.
7:45
Vijesti.hr
VOYO logo

Predsjedništvo SDP-a analiziralo je u utorak politički rejting SDP-a koji je pao na najnižu razini u zadnjih 20 godina. Iako se očekivalo kako bi se na sjednici moglo potegnuti pitanje smjene Davora Bernardića, šef SDP-a je novinarima kazao kako o tome nije bilo govora. 

"Bila je jedna kvalitetna, konstruktivna i afirmanvina sjednica predsjedništva gdje smo otvoreno razgovarali o svim problemima i u Hrvatskoj i u SDP-u pa i hrvatskom društvu. Razgovarali smo otvoreno o doprinosu u SDP-u i ulozi naših ljudi koji će biti glavni komunikatori i koji će nositi SDP u pbjedu na europskim izborima, to je, dakle, 12 naših kandidatikinja i kandidata. Razgovarali smo i kako poboljšati taj rad", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Bero se oglušio'

Potpredsjednik SDP-a Zlatko Komadina rekao je na sjednici Bernardiću da bi on na njegovu mjestu zatražio da Predsjedništvo glasa o povjerenju zbog pada rejtinga i svih ostalih razloga, no Bernardić je u potpunosti izignorirao taj zahtjev. 

"Točno je, Komadina je to rekao, ali Bero se potpuno oglušio", rekao je Novom listu nakon sjednice jedan član Predsjedništva. Zato bi se, kako stvari stoje, narednih dana mogla dogoditi situacija da će pola članova Predsjedništva zatražiti sazivanje nove sjednice temeljem svojih potpisa, što po statutu mogu, te bi na toj sjednici šef stranke napokon mogao biti smijenjen, piše Novi list

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo